GRAD BEOGRAD PONUDIO POMOĆ NENADU PERIŠU, OCU NESTALOG MATEJA!

Autor:

Vesti

06.01.2022

11:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić potvrdio je izjavu ambasadora Hrvatske u Srbiji Hidajeta Biščevića da je Grad Beograd ponudio pomoć Nenadu Perišu, ocu Mateja Periša koji je nestao 31. decembra.

GRAD BEOGRAD PONUDIO POMOĆ NENADU PERIŠU, OCU NESTALOG MATEJA!

Foto: Tanjug/T. RADOVANOVIĆ

- Grad Beograd ponudio je pomoć Nenadu Perišu koji se nalazi u našem gradu, gde čeka rezultate potrage za sinom nestalim poslednjeg dana prošle godine. Nisam o tome želeo javno da govorim ranije dok to nije rekao ambasador Hrvatske u Srbiji. U ime Grada Beograda ponuđen je smeštaj za porodicu i svaka druga pomoć koju možemo da pružimo. Nenad je zahvalio i rekao da su mu mnogi Beograđani ponudili da bude njihov gost dok traži sina - naveo je Vesić za Beoinfo.

On je istakao da su Grad Beograd i građanke i građani Beograda solidarni sa porodicom Periš.

- Molimo se da je njihov sin, a naš gost Matej dobro. Srpska policija ulaže maksimalne napore da pronađe Mateja u šta se uverio i Nenad. Beograđanke i Beograđani su i sada, kao mnogo puta ranije, pokazali solidarnost i svi se nadamo da će sve završiti dobro i da će porodica Periš pronaći sina - zaključio je Goran Vesić.

Svako ko ima bilo kakvu informaciju o nestalom mladiću moli se da o tome obavesti MUP Srbije ili da se javi na broj telefona koji je porodica navela kao kontakt: +38598432700.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Marina

07.01.2022 15:30

Bravo Vesiću!