VUČIĆ O 250 OTVORENIH FABRIKA: Vidite kako se menja "krvna slika" zemlje

Autor:

Vesti

29.12.2021

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić održao je večeras godišnju konferenciju na kojoj je odgovorio i na pitanje novinarke našeg portala Republika.rs.

VUČIĆ O 250 OTVORENIH FABRIKA: Vidite kako se menja "krvna slika" zemlje

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

Na pitanje kako je to što je otvorio 250 fabrika uticalo na "krvnu sliku" Srbije, Vučić je rekao da su nove fabrike suština rasta i uspeha, ali i da smatra da tome nije poklonjeno dovoljno pažnje, pogotovo u medijima.

- Deset puta je čitanije što sam potapšao mladića koji se zbunio pred ljudima u odnosu na otvaranje fabrika. Nikada nisam razumeo zašto je to tako. Možda smo ljude navikli, možda im je postala navika da se otvaraju fabrike stalno. Danas otvaramo i RnD centre, i vidite kako se menja krvna slika zemlje, i kako napredujemo - rekao je on.

Novinarka Republike.rs pitala je predsednika šta misli o tome to se po društvenim mrežama i opozicionim portalima komentariše Kula Beograd i način na koji je ukrašena odnosno rasveta.

Predsednik je naveo da je ponosan na kulu Beograd, i da mnogi koji su kritikovali to, a sada jure da kupe stanove u Beogradu na vodi.

- Pa se pitam kako oni koji su govorili da je to kič, kako je moguće da su uvek hvalili onu loptu koja se valja na Tajms skveru u Njujorku, ili uvek hvalili Dubai, a ne valja vam kada je u Beogradu - zapitao je Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Veljko

29.12.2021 21:27

Vučić došao na vlast u praznu kuću (Srbiju). Fabrike prodate i mnogo ljudi bez posla. Ja sam mislio da će se Vučić zahvaliti i odbiti da dodje na vlast. Iznenadio me je pozitivnim rezultatima.