STIGAO DEMANTI IZ MOSKVE: Ništa od novog posla za Marka Nikolića!

Autor:

Sport

29.12.2021

19:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas se u Rusiji pojavila informacija da je Marko Nikolić blizu mesta trenera moskovskog velikana, CSKA. Tamošnji mediji, tvrdili su da bi srpski stručnjak već početkom 2022 godine mogao da sedne na klupu velikana. Međutim...

STIGAO DEMANTI IZ MOSKVE: Ništa od novog posla za Marka Nikolića!

Foto: Starsport

Marko Nikolić

Kako navodi ruski novinar Nobel Arustamjan, od tog posla neće biti ništa. Arustamjan se posle vesti da je Nikolić blizu mesta trenera CSKA oglasio i demantovao tu informaciju. 

- Kolege pišu da bi Marko Nikolić mogao da dođe u CSKA u januaru. Prema mojim informacijama, to se neće desiti. Aleksej Berezucki nastavlja da bude glavni trener tima i pripremaće tim za prolećni deo sezone - napisao je ruski novinar i dodao:

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

- Nikolić je Lokomotivu napustio početkom oktobra, a glavni razlog toga je bio dolazak Ralfa Rangnika koji je želeo da uspostavi novu filozofiju u klubu, pa je doveo nekoliko mladih igrača i umesto napada na titulu, kao glavni cilj postavio razvoj igrača.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading