NEVEROVATNA NAJAVA! Predsednik Aleksandar Vučić govorio o Svetskom prvenstvu i ulaganju u sport!

Autor:

Sport

29.12.2021

18:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić počeo je godišnju konferenciju za medije, na kojoj je predstavio planove razvoja Srbije za sledeću godinu, a nezaobilazna tema je bio i sport i fudbalska selekcija naše zemlje.

NEVEROVATNA NAJAVA! Predsednik Aleksandar Vučić govorio o Svetskom prvenstvu i ulaganju u sport!

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

U obraćanju naciji predsednik Republike Srbije, Aleksandar Vučić govorio je o ulaganjima u sportu i najavio preko 500 miliona evra koji će biti utrošeni u domaći sport.

A onda, veoma ambiciozno izneo svoja očekivanja i rezultate koje očekuje od Srbije na najvećoj fudbalskoj smotri koja se održava naredne godine - Svetskom fudbalskom prvenstvu u Kataru.

- Ja već mnogo godina nisam išao na sportske manifestacije, mnogi kažu da mi ne bi vikali onaj slogan od dve reči. Ako se sećate da sam pred utakmicu sa Portugalom poželeo našima pobedu. Moja želja je da u drugoj polovini godine uđemo u polufinale Svetskog prvenstva. Kada smo ujedinjeni i zajedno možemo biti prvi po stopi rasta, ali i u fudbalu. Nadam se da mi Dragan Stojković i fudbaleri neće zameriti na tome - rekao je predsednik.

Republika

Foto: Starsport

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mala plava

29.12.2021 19:12

Lepo bi bilo da se srpsko ime cuje na Mundijalu , danas se u nas sport ulazu znatna sredstva