LUDILO U TIRANI ZBOG DOLASKA VUČIĆA! Dete palo sa bandere dok je cepalo SRPSKU ZASTAVU! (FOTO/VIDEO)

Autor:

Vesti

20.12.2021

16:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ispred Vlade Albanije u Tirani oko 16. 30 časova počeo je protest protiv inicijative "Otvoreni Balkan", u organizaciji albanske opozicione Demokratske stranke bivšeg premijera Saljija Beriše.

LUDILO U TIRANI ZBOG DOLASKA VUČIĆA! Dete palo sa bandere dok je cepalo SRPSKU ZASTAVU! (FOTO/VIDEO)

Foto: printskrin/Republika

Dete palo sa bandere

 

Učesnici protesta zapalili su zastavu Srbije istaknutu u znak dobrodošlice na ulici koja vodi do vlade, praćeni burnim odobravanjem okupljenih, a jedan dečak je pao sa bandere pokušavajući da obori zastavu.

 

 

Protestanti nose tranpsarente na kojima su ispisane poruke protiv inicijative "Otvoreni Balkan", predsednika Vučića, Rame, Soroša…

 

Učesnici protesta, na čelu sa Berišom, prethodno su se okupili ispred sedišta Demokratske stranke u Tirani i onda su prošetali do zgrade Vlade, gde je postavljena bina, a nedaleko odatle se nalazi i Ambasada Srbije u Tirani.

Protest se organizuje uoči dolaska predsednika Srbije Aleksandra Vučića na sastanak inicijative za regionalnu saradnju "Otvoreni Balkan", koji se održava danas i sutra u Tirani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Ma da

20.12.2021 18:01

Tipicno ponasanje za primate. U ovo slucaju za vrstu majmuna "albanus-siptarus " .

Dragan

20.12.2021 19:24

Žao mi je što je momak tako rano pao. Da je bar još 2-3m uspeo vislje da se popne..?