NEVEROVATAN GEST SELEKTORA SRBIJE: Piksi kupio goluba Radoja iz "Montevidea"!

Autor:

Sport

20.12.2021

16:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi otkupio je čuvenog goluba Radoja iz filma "Montevideo", čime se priključio humanitarnoj akciji za pomoć Luki Kurjačkom.

NEVEROVATAN GEST SELEKTORA SRBIJE: Piksi kupio goluba Radoja iz "Montevidea"!

Foto: Starsport

Dragan Stojković Piksi

Golub Radoje je u popularnom filmu "Montevideo, Bog te video" bio "savetnik" selektoru koji je u tom filmu odveo našu reprezentaciju na Svetko prvenstvo u Urugvaju.

Simbolično, nakon plasmana reprezentacije Srbije na nedavnoj utakmici u Portugalu, Piksi je je svoj doprinos humanitarnoj akciji želeo da pristupi upravo kupivši Radoja.

Republika

Foto: RTS/printscreen

Golub Radoje

Novčana sredstva biće uplaćena za lečenje Luke Kurjačkog, mladog dramaturga i scenariste kome je potrebna pomoć za nastavak lečenja u inostrantvu.

Pored Dragana Stojkovića, ovoj humanitarnoj akciji prikljucio se veliki broj sportista i javnih licnosti, poput Aleksandra Mitrovića, Luke Jovića, Aleksandra Kolarova i Nemanje Matića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading