VUČEVIĆ SE ZAHVALIO RADNICIMA: Bez predaha radite da Novi Sad bude lepši i bolji grad

Autor:

Vesti

15.12.2021

16:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radnici JKP Put su naš ponos, jer su odmah nakon čišćenja snežnih nanosa prionuli na novi zadatak, i to bez pauze, pri niskim temperaturama - na asfaltiranje Šenoine ulice u Petrovaradinu, rekao je gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević.

VUČEVIĆ SE ZAHVALIO RADNICIMA: Bez predaha radite da Novi Sad bude lepši i bolji grad

Foto: printskrin

Miloš Vučević ministar odbrane Republike Srbije

- Hvala vam što bez predaha radite da Novi Sad bude lepši i bolji grad, što u ovakvim vremenski teškim uslovima ne posustajete! Verujem da su Novosađani primetili da smo ove godine izdvojili milijardu i 600 miliona dinara, dosad najveću sumu novca za unapređenje puteva, trotoara, kolovoza, odnosno cele putne infrastrukture. Zato se Novi Sad širi, zato dovodimo fabrike, zato svi vredno radimo na poboljšanju života i naposletku - zato sam ponosan! Ponosan sam na sva komunalna preduzeća koja su angažovana u okviru zimske službe jer ih sneg nije iznenadio, jer će Petrovaradin zasijati novim sjajem, a Novosađani će to znati da cene - istakao je Vučević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading