EKSTREMISTIČKA AKCIJA ĐILASOVACA: Uništili hotel "Ambasador" jer im smeta predsednik Vučić!

Autor: Republika

Vesti

10.12.2021

10:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pristalice Dragana Đilasa i Marinike Tepić organizovanom ekstremističkom akcijom na internetu uspeli su da unište ugled čuvenog "Ambasador" hotela u Nišu samo zato što je poster predsednika Aleksandra Vučića okačen preko fasade hotela.

EKSTREMISTIČKA AKCIJA ĐILASOVACA: Uništili hotel "Ambasador"  jer im smeta predsednik Vučić!

Foto: Printskrin Twitter, Tanjug

U organizovanom napadu koji se dogodio noćas na internetu,a koji i dalje traje, hejteri su uspeli da obore ocenu ovog objekta na Guglu.

Najveći niški hotel koji ima 15 spratova imao je ocenu 5 na recenzijama na Guglu sve dok hejteri i pristalice tajkuna Dragana Đilasa nisu uspeli da lažnim komentarima obore ocenu na 1,8.

Republika

Foto: printskrin

Recenzije sa interneta

Krijući da im smeta zahvalnost hotelijera i građana Niša koji su ovim potezom ukazali predsedniku Vučiću, hejteri su ocenjivali hotel kao prljav i jadan, žaleći se na prozore. 

Foto: printskrin

Organizovani napad Đilasovaca

Tako je viskokorangirani hotel "Ambasador" izgubio na reputaciji samo zbog toga što đilasovcima smeta Aleksandar Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (8)

Loading
Marco

10.12.2021 11:52

Ne treba nam Severna Koreja! Pu pu pu! Jeste vi normalni! Hocete bistu od 30 metara da mu pravite, sta je sledece?

Odgovori 53 57
Srbin

10.12.2021 12:09

Ko ne veruje, može da proveri. Hotel je skoro potpuno uništen, sve osim prizemlja. Prizemlje su Đilasov, Šolakovi i Boškovi zlotvori namerno ostavili zbog suđenja onom njihovom siledžiji Bjelogrliću. Naravno pre rušenja su opljačkali i odneli sve iz hotela, čak i strujne kablove, slavine, brave, kvake, utikač, prekidače, čak i sijalice!

Odgovori 60 24
Pera

10.12.2021 14:11

Mnogo smo jadan narod kada samo gledamo kako nekome da naudimo, Vucic ne zasluzuje da bude predsednik ovakvoj bagri od naroda

Odgovori 47 45
Tito

10.12.2021 18:33

@Pera - Pa ni ja nisam imao u svoje vrijeme,15 tv kanala sa mojom facom na njemu! Panizam ja napravio Severnu Koreju,nego Jugoslaviju. Sve ste usr....i,majku ti poljubim!!!!

Odgovori 14 49