CRNA LISTA NA TELEVIZIJI N1! Jeremićev funkcioner optužio Đilasa: Čizmaš me zabranio

Autor:

Vesti

10.12.2021

10:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

TV N1 očigledno ima listu ljudi i stavova koje nije poželjno čuti. Visoki funkcioner Narodne stranke Vuka Jeremića Vladimir Gajić optužio je Dragana Đilasa da ga je zabranio na televiziji N1.

CRNA LISTA NA TELEVIZIJI N1! Jeremićev funkcioner optužio Đilasa: Čizmaš me zabranio

Foto: Tviter/printscreen

Poslednji dokaz za to konferencija za novinare kojoj je prisustvovala ekipa N1, mikrofon i kamere su bile uključene ali im se nije dopalo ono što su čuli pa su jednostavno odlučili da taj deo ne prikažu svojim gledaocima.

Gajić je na društvenoj mreži Tviter optužio čizmaša (Dragana Đilasa) da ga je stavio na "crnu listu".

- Počeo sam nakon današnjeg dana da se ozbiljno pitam,  šta mi ovo sve treba u životu? Dajem se baš mnogo. Ogromnu štetu pravim sebi lično. Puno rizikujem. I onda me jedan čizmaš stavi na “ crnu listu” na “ slobodnom i profesionalnom mediju” - napisao je Vladimir Gajić na Tviteru.

Foto: Tviter/printscreen

 

 

Da su đilasovski mediji pod punom kontrolom žutog tajkuna, potvrdio je i sam Gajić:

- Naravno, iako su mikrofon i kamera @N1infoBG prisutni, ovaj deo KZŠ nećete videti. Dva su razloga. Prvi je što oni podržavaju ustavne promene. Drugi je, jer je neko ko ima najveću moć stavio @vladimirgajic1 na “ crnu listu” na toj televiziji i njenom portalu. Toliko medijima.

Foto: Tviter/printscreen

 

 

Šta je Gajić nepoželjno izjavio? Pa, samo da bi bojkot referenduma bila politička glupost i da bi u tom slučaju vlast sa punim pravom pitala: pa zašto niste učestvovali u donošenju odluka.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading