NAČELNIK POLICIJE U SJENICI MORA BITI SMENJEN! Samir Tandir: Trmčić daje podršku organizovanim kriminalnim grupama

Autor:

Vesti

07.12.2021

17:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik poslaničkog kluba SPP-USS Samir Tandir govoreći u Skupštini Republike Srbije na samom početku pozvao je nadležne organe, na prvom mestu ministra policije da se što pre reaguje na pretnje upućene narodnom poslaniku dr Jahji Fehratoviću, te predsedniku političkog saveta SPP-a dr. Admiru Muratoviću.

NAČELNIK POLICIJE U SJENICI MORA BITI SMENJEN! Samir Tandir: Trmčić daje podršku organizovanim kriminalnim grupama

Foto: Printscreen/RTS

Beskompromisna borba protiv krimanala i korupcije od strane države od prvog dana dobila je podršku SPP-a, ali se, navodi Tandir, mora sprovoditi kako u Beogradu, tako i u Sjenici i drugim gradovima. Ne sme biti selektivne primene.

- Želim da podsetim javnost da je narodnom poslaniku dr Jahji Fehratoviću prećeno, a takođe i prof. dr Admiru Muratoviću i to je nešto što treba da se kaže ovde u Parlamentu. Ja očekujem da nadležni državni organi, Ministarstvo, tužilaštvo reaguju. Ono što očekujem od ministra Aleksandra Vulina jeste da preispita rad policijske stanice u Sjenici, a Bojan Trmčić - načelnik policijske stanice u Sjenici mora da bude smenjen zato što daje logističku i svaku drugu podršku organizovanim kriminalnim grupama, bavi se zelenašenjem. On mora biti smenjen da bismo se obračunali sa kriminalom i korupcijom u tom delu naše zemlje. Potpuno podržavamo beskompromisnu borbu protiv kriminala i korupcije Vlade Srbije, ali ona mora biti aktuelna i u Sjenici kao što je aktuelna i u Beogradu - kazao je Tandir.

Podsetimo, i nekadašnji potpredsednik Vlade Srbije Nebojša Čović komentarisao je bezbednosnu situaciju u Sjenici i Novom Pazaru.

Gostujući na TV Pink, Čović je javno otvorio temu o kojoj je Republika već pisala, a tiče se lokalnih moćnika u Sjenici koji pod kontrolom drže pojedine čelnike lokalne policije.

Republika

Foto: printscreen

Nebojša Čović

Čović, koji se tokom političke karijere bavio i pitanjem Sandžaka, upoznat je sa sunovratom bezbednosnih struktura u pojedinim opštinama, a u svom gostovanju pomenuo je i konkretna imena.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading