POTVRĐENO! TRESE SE OLD TRAFORD: Matić je UDARNA VEST u Mančesteru!

Autor:

Sport

07.12.2021

17:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Mančester junajteda u sredu od 21 čas ugostiće Jang Bojs u poslednjem kolu grupne faze Lige šampiona, a kapiten "Crvenih đavola" na tom susretu biće srpski vezista Nemanja Matić.

POTVRĐENO! TRESE SE OLD TRAFORD: Matić je UDARNA VEST u Mančesteru!

Foto: Tanjug/AP

Ovu informaciju potvrdio je i nemački stručnjak Ralf Ragnik, a prvi kapiten engleskog velikana Hari Megvajer propustiće okršaj sa švajcarskim predstavnikom.

To nije bio čak ni san kada u malom selu u Srbiji i imate samo jednu loptu godišnje. Možda sam sanjao da igram za Crvenu zvezdu, ali sada sam u Junajtedu. Ponosan sam na to. Nosim sve trake kući, a ova će biti uramljena - izjavio je Matić, očigledno počastvovan Ragnikovim izborom.

 

 

Podsetimo da 33-godišnji Srbin od 2017. godine nosi dres Junajteda, za koji je odigrao 113 prvenstvenih utakmica, uz dva postignuta gola. Inače, duel sa šampionom Švajcarske nema veliki rezultatski značaj za Mančester, koji je sa deset osvojenih bodova obezbedio prvo mesto u grupi F uoči nokaut faze elitnog takmičenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading