KAKO ĆE RONALDOV EGO OVO PODNETI? Čim je seo na klupu Mančestera, Ragnik UDARIO na Kristijana! (VIDEO)

Autor:

Sport

03.12.2021

11:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemački stručnjak Ralf Ragnik oglasio se po prvi put od kada je preuzeo klupu Mančester junajteda.

KAKO ĆE RONALDOV EGO OVO PODNETI? Čim je seo na klupu Mančestera, Ragnik UDARIO na Kristijana! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Kristijano Ronaldo

Nemac je istakao da je napadač Kristijano Ronaldo veliki profesionalac, ali da je u njegovom fokusu razvoj celog tima, a ne Portugalca, pa ćemo videti kako će jedan od najboljih igrača u istoriji fudbalske igre podneti činjenicu da se ne vrti sve oko njega.

Vaš stil igre uvek morate da prilagodite tipu igrača koji imate. Gledajući Kristijana protiv Arsenala, u tom sdrugom poluvremenu, sa 36 godina... On je sjajan profesionalac, nisam video igrača njegovih godina koji je fizički tako spreman. I dalje je igrač koji lako pravi razliku. Stvar je u tome kako da razvijemo ceo tim, ne samo Kristijana. Igramo u najtakmičarskijoj ligi na svetu, potrebni su nam svi igrači. Ono što sam video od njega, on je voljan da to uradi, da se podredi timu - istakao je Ragnik, koji je podvukao da se ponuda Junajteda "ne odbija".

Ako vas klub poput Mančester junajteda zove i daje vam takvu ulogu, ne možete da je odbijete. Svojevremeno, Čelsi me je kontaktirao, ali su oni pričali o poziciji menadžera na samo četiri meseca. Ovde pričamo o šest meseci i dve godine uloge savetnika.

Što se tiče ambicija, nemački strateg priželjkuje "najbolju moguću" sezonu za "Crvene đavole", u skladu sa okolnostima.

Sve je u tome da se pobeđuje, na kraju, ja sam vrlo ambiciozan. Želimo najuspešniju moguću sezonu. Trenutno, moramo da budemo realni. Razlika između nas i videće trojke je velika, ali videćemo - kazao je Ragnik.

 

 

Podsetimo, Nemac će na "Old Trafordu" zameniti norveškog stručnjaka Solskjera, a na prethodna tri susreta na klupi je sedeo Majkl Kerik, koji se na emotivan način oprostio od kluba u kome je proveo više od 15 godina.

Ralf Ragnik će debitovati u nedelju, kada u okviru 15. kola Premijer lige na "Old Traford" stiže Kristal Palas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading