NIJEDNA NE MOŽE DA GA PREŽALI! Milutina Mrkonjića OBLIVENE SUZAMA sahranile DVE ŽENE! JEDNOJ DAO MLADOST, DRUGOJ STAROST!

Autor: Republika

Vesti

02.12.2021

19:05

Milutin Mrkonjić, koji je preminuo 27. novembra u 79. godini, sahranjen je danas na Novom groblju u Beogradu.

NIJEDNA NE MOŽE DA GA PREŽALI! Milutina Mrkonjića OBLIVENE SUZAMA sahranile DVE ŽENE! JEDNOJ DAO MLADOST, DRUGOJ STAROST!

Printskrin

Njega su na večni počinak ispratili mnogobrojni prijatelji, kolege, poštovaoci njegovog rada, ali i bivša i sadašnja ljubav. Ana Bekuta, pevačica s kojom je proveo u ljubavi poslednjiih deset godina, plakala je kao kiša u prvom redu na sahrani, a samo nekoliko metara od nje i Dragana Daša Mrkonjić, zakonita supruga političara.

Podsetimo, Milutin i Dragana su više od 30 godina bili u braku, nikad se nisu razveli, a ostali su u dobrim odnosima iako je Mrkonjić poslednjih deset godina proveo u vezi s Anom .

Milutin Mrkonjić preminuo je 27. novembra u 79. godini. U Domu Narodne skupštine održan je danas komemorativni skup, a sahranjen je u Aleji zaslužnih građana.

Milutin Mrkonjić, nekadašnji ministar za infrastrukturu i saobraćaj, počasni predsednik SPS-a i poslanik te stranke u Skupštini Srbije, rođen je 23. maja 1942. godine u Beogradu. Diplomirao je na Građevinskom fakultetu u Beogradu na katedri za puteve, aerodrome i železnice. Poslednjih deset godina proveo je u skladnoj emotivnoj vezi s pevačicom Anom Bekutom, koja mu je bila najveći životni oslonac i podrška.

I sam Milutin je više puta u javnosti priznao da su mu godine koje je proveo s Bekutom najlepše u životu. Preminuo je u 79. godini na Kardiovaskularnoj klinici Dedinje, u subotu 27. novembra, posle duge i teške bolesti.  

Komentari (2)

Loading
Uteha

03.12.2021 00:06

Konkubina će se ubrzo snaći a Daša će istinski da žali..