VUČIĆ ODGOVORIO NA NAJNOVIJE NAPADE NA NAJSTARIJEG SINA! Džaba demantiji! DANILO NIJE MENADŽER, HOĆE DA MI NAMETNU DA SAM LOŠ OTAC!

Autor:

Vesti

01.12.2021

18:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić se tokom večerašnjeg obraćanja naciji dotakao i najnovijeg napada na njegovog sina Danila, koji je optužen da je menadžer srpskom fudbaleru Dušanu Vlahoviću.

VUČIĆ ODGOVORIO NA NAJNOVIJE NAPADE NA NAJSTARIJEG SINA! Džaba demantiji! DANILO NIJE MENADŽER, HOĆE DA MI NAMETNU DA SAM LOŠ OTAC!

Foto: instagram.com/buducnostsrbijeav

On je rekao da nije slučajno da je ta vest plasirana upravo na današnji dan, jer je Danilu 1. decembra rođendan.

- Sin mi nije menadžer, i džaba to demantuje on, i ta menadžerska agencija i moj Danilo. Zašto na dan rođendana se objavljuje ova vest!? Valjda da se meni posalje poruka da sam loš otac, da ne mogu svojoj deci da obezbedim normalan život, da sam im ja upropastio živote... Ponosan sam na mog Danila, dobar je, odgovoran mladić, nije menadžer, radi u jednoj vinoteci u Beogradu. To je mogla da vidi i inspekcija koja je nedavno upala u tu vinoteku, bio je i tad na radno mestu ... - rekao je Aleksandar Vučić. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Zeljko

01.12.2021 19:24

Novinare KRIK-a i novinare Đilasove Nova S treba da bude sramota koliko šire lažne afere u vezi Vučića i njegove porodice.

Bogi

02.12.2021 07:20

Ne znam dokle će više da mešaju Danila i Vučićevu porodicu u politiku. Velika podrška predsednikovoj porodici!

Ljuba

02.12.2021 08:23

Svi znamo da opozicija samo zeli da napokosti Vučicu!

Vesna

02.12.2021 08:45

Ovo je sramota više ovako da se optužuje ovaj dečko. Kako ti novinari spavaju noću?