VESIĆ OSUDIO SRAMOTAN NAPAD KRIKA NA DANILA VUČIĆA: Tajkunski mediji žele da unište život predsedniku i njegovoj deci!

Autor: Republika

Vesti

01.12.2021

13:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić oštro je osudio nove monstruozna napade Krika na porodicu predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

VESIĆ OSUDIO SRAMOTAN NAPAD KRIKA NA DANILA VUČIĆA: Tajkunski mediji žele da unište život predsedniku i njegovoj deci!

Foto: Grad Beograd

Portal Krik kojim upravlja i rukovodi tajkun Dragan Đilas ponovo je izneo laži na račun predsednikovog sina Danila Vučića, a đilasovski mediji udruženim snagama nastavili su da vode hajku protiv predsednika Vučića i njegove porodice.

U moru njihovih laži koje svakodnevno plasiraju u javnost našla se i jedna brutalna neistina kojom pokušavaju da sruše predsednika Vučiča istakavši da je njegov sin Danilo menadžer fudbalera Dušana Vlahovića.

Goran Vesić oštro je osudio i ovaj napad na predsednikovu porodicu istakavši da je cilj đilasovskih medija da unište život predsedniku Vučiću i njegovoj deci.

- Da naši politički protivnici misle da je u borbi protiv Aleksandar Vučić sve dozvoljeno pokazuje novi napad portala Krik na Danila, njegovog sina.

- Krik je pre više meseci izmislio priču da je sin predsednika Srbije Danilo Vučić menadžer trenutno jednog od najtraženijih mladih evropskih fudbalera Dušana Vlahovića. Tu njihovu laž nudili su italijanskim medijima u kojima je glavna sportska vest gde će Vlahović da nastavi karijeru. Pošto su laž poturili italijanskim medijima sada to pisanje koriste kako bi dokazali ono što su izmislili. Nevažno im je što je ove laži demantovala čak  i menadžerska agencija mladog fudbalera rekavši da Danilo Vučić nema baš nikakve veze sa tim.

- Ovaj metod širenja laži o političkim protivnicima preko medija iz regiona odavno je poznat. Počelo je još 2001. godine kada je fabrika duvana iz Hrvatske plasirala duvansku aferu protiv tadašnjeg premijera Sebije Zorana Đinđića. Ovaj hibridni rat vodi se već godinama protiv Aleksandra Vučića preko članova njegove porodice. Zato je danas, na rođendan sina predsednika Srbije Danila, plasirana nova neistina. Ovi tajkunski mediji godinama sistematski napadaju ne samo Danila već i njegovoj sestru Milicu kao i malog Vukana!

- Krik ne interesuje istina. Njihov jedini cilj je da preko brutalnih laži koje potom prenose tajkunski mediji unište život deci predsednika Srbije Aleksandra Vučića, ali i njemu lično- istakao je Vesić.

Podsetimo, povodom informacija koje su se pojavile u medijima da je sin predsednika Srbije Aleksandra Vučića, Danilo, navodno menadžer jednog od najtraženijih mladih fudbalera Dušana Vlahovića, koji tretnutno igra za Fiorentinu oglasili su se iz FK Partizan, više o tome pročitajte OVDE.

Komentari (1)

Loading
Zeljko

01.12.2021 15:10

Pa to samo KRIK i Nova RS mogu da izmisle da Danilo Vučić menadžer Vlahoviću. Oni misle da je biti menadžer ili skaut to tako lako? Sve je njima lako, tako da im je lako bilo i da izmisle još jednu lažnu aferu u vezi porodice Vučić.