NE SEKIRAJTE SE MAJO, U SIGURNIM STE RUKAMA: Novinarka N1 postavila pitanje Vučiću, usledio HIT ODGOVOR PREDSEDNIKA!

Autor: Republika

Vesti

30.11.2021

12:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je radove na projektu izgradnje infrastrukture i nasipanja platoa za depo beogradskog metroa na Makiškom polju.

NE SEKIRAJTE SE MAJO, U SIGURNIM STE RUKAMA: Novinarka N1 postavila pitanje Vučiću, usledio HIT ODGOVOR PREDSEDNIKA!

Foto: Tanjug/S. AĆIMOVIĆ

Tom prilikom novinarka televizije N1, koja je pod uređivačkom kontrolom lidera Stranke slobode i pravde, Dragana Đilasa, iskoristila je trenutak da postavi pitanje predsedniku.

Kao i uvek, od strane ove televizije predsedniku je upućeno provokativno pitanje, usled čega je on odreagovao potpuno očekivano.

Foto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ

 

Njegov osmeh oduševio je sve prisutne, pa čak i samu novinarku Maju.

Kada je shvatio da je u pitanju novinarka sa N1, predsednik je uputio Maji pozdrav, a čak joj je i srdačno mahnuo i poručio da je u sigurnim rukama.

- Prvo, ja znam da ste vi sa N1 televizije najsrećniji danas, jer je vaš predsednik dovoljno hrabar jer je došao na Makiš. Hvala Majo što ste ovde danas sa nama. Uvek ste u sigurnim rukama i sigurna vas ruka vodi u budućnost, da se ne sekirate - kazao je predsednik Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Li

30.11.2021 14:21

Koliko je samo duhivit, evo umirem od smeha.

Odgovori 13 9