NAJSTRAŠNIJI LICEMERI: Šolakovi mediji kukaju zbog Ratka Mladića, A OD NASERA ORIĆA NAPRAVILI SVECA! (VIDEO)

Autor: Republika

Vesti

10.11.2021

13:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tajkunska propagandna glasila pod kontrolom opozicije, koja se svakodnevno samoreklamiraju kao borci za nepristrasno i objektivno novinarstvo, još jednom su pokazali da su zapravo samo najobičniji licemeri.

Foto: printscren

Zločinac Naser Orić na N1 predstavljen kao relevantan sagovornik

Naime, televizija N1 pod kontrolom tajkunskog dvojca Dragan Đilas-Dragan Šolak objavila je više priloga o haosu na Vračaru u Njegoševoj ulici kada je Aida Ćorović jajima gađala mural sa likom generala Ratka Mladića.

U TV prilozima i na portalu N1 iznose se skaradne tvrdnje u kojima se optužeje vrh srpske policije i predsednik Aleksandar Vučić da stoje iza navodne kampanje promovisanja generala Mladića.

O kolikim licemerima je reč najbolje govori podatak da je na toj televiziji svojevremeno prilog sa osvedočenim ratnim zločincem Naserom Orićem koji je predstavljen kao relevantan sagovornik i to samo zato što je napao predsednika Srbije.

Pogledajte video.

 

 

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić i sam je komentarisao haos koji je nastao na Vračaru zbog murala sa likom Mladića.

Kako je Republika već pisala, šef države poručio je da između onih koji ruše mural i onih koji ga brane, bira treći put - put otvaranja fabrika.

Zašto mural nisu ranije uništili? Zato što su hteli da neko nekoga izudara, pa da od toga prave cirkus. Ti, koji su tobože, protiv ratnih zličinaca, objavljuju veliki intervju Nasera Orića. U državi članici EU imate mural generalu Praljku, njega niko nije uništio - rekao je između ostalog Vučić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
PRC

10.11.2021 15:39

U Srbiji je najisplativije pljuvanja na Srbe a pljuvače štiti naša vlast.

Acs

10.11.2021 17:46

Ajde,a ko je Orlića napravio sveca?!!A ko je one gardiste pobio??Patriote do vasione.