Puštena Aida Ćorović: Aktivistkinja gađala jajima mural Ratka Mladića u Beogradu

Autor:

Hronika

09.11.2021

18:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aktivistkinja za ljudska prava Aida Ćorović, koja je ranije danas privedena nakon što je narušila javni red i mir u gradu, puštena je iz policije.

Republika

Foto: eStock/Dušan Milenković

Aida Ćorović

Aktivistkinja za ljudska prava Aida Ćorović, koja je ranije danas privedena nakon što je narušila javni red i mir u gradu, time što je usred bela dana bacila nekoliko jaja na mural Ratka Mladića na uglu Njegoševe i Alekse Nenadovića u Beogradu, puštena je iz policije. 

Podsetimo, Ćorovićeva je privedena u PU Vračar zajedno sa slikarkom Jelenom Jaćimović, nakon što su mural Ratka Mladića na uglu Njegoševe i Alekse Nenadovića gađale jajima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (8)

Loading
Gagic Nadja

09.11.2021 18:28

Припремите јаја за аиду !

ZAvram

09.11.2021 21:34

Ова се баш распомамила! Нека иде међу србомрсце, па тамо нека гађа свога Баба чиме год јој воља! У Сребреници се није догодио геноцид, већ злочин, изазван претходно почињеним монструозним злочинима Насера Орића и његових балија према Србима. Није муслиманска крв скупља од српске, и никада неће бити! Превише милости према овим жен.урачама, које би мржњом могле све Србе да побију. Нека иду из Београда, ако им се не свиђа да гледају мурал генерала Ратка Младића, српског хероја! Баш су се распомамиле, преко сваке мере!

sanjaj2017

10.11.2021 06:38

Za svaku osudu je takvo ponasanje. Treba se odrzavati red i mir a ne ponasati se kao vandal.

Zoran Đurđević

10.11.2021 07:12

Kokoška jedna, neka svoja jaja baca po Novom Pazaru, ako sme!