JEREMIĆ I ČANAK UJEDINJENI PROTIV VUČIĆA I PUTINA! Prolupali za sve pare! PREKO SVOJIH PIJUNA TVRDE DA DVA PREDSEDNIKA OD SRBIJE PRAVE RUSKU KOLONIJU!

Autor:

Vesti

23.11.2021

08:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vuk Jeremić i Nenad Čanak toliko su prolupali da su angažovali sve svoje pijune da pljuju po pretstojećoj posteti predsednika Srbije Rusiji.

JEREMIĆ I ČANAK UJEDINJENI PROTIV VUČIĆA I PUTINA! Prolupali za sve pare! PREKO SVOJIH PIJUNA TVRDE DA DVA PREDSEDNIKA OD SRBIJE PRAVE RUSKU KOLONIJU!

Foto: Printskrin

Oni u svojim glupostima idu toliko daleko da preko svojih, takozvanih opozicionih medija, tvrde da srpski predsednik Aleksandar Vučić i ruski Vladimir Putin kuju plan kako od Srbije da naprave rusku koloniju i da Rusi preko gasa zapravo ucenjuju Vučića, a samim tim i Srbiju.

Republika

Foto: Printskrin

 

 

Čankov poltron Bojan Kostreš u njegovo ime čak kaže da cilj posete srpskog predsednika Rusiji nije dobijanje što povoljnije cene gasa, već da je to zapravo čista manipulacija.

Sa druge strane, Jeremićev pijun Miroslav Aleksić u svojim teorijama zavere otišao je još dalje i ističe da dva predsednika za cilj imaju porobljavanje Srbije od strane Rusije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
Snezana

23.11.2021 09:18

To sto zajedno rade za Srbiju ne znaci da prave Rusku koloniju!

Anica

23.11.2021 09:19

Srbija i Rusija imaju odličnu saradnju, a protivnicima i to smeta!

Olivera

23.11.2021 09:19

Odakle ovoj dvojici smelosti da pljuju dva čoveka koja uspešno vode dve države. Putina kojeg narod u Rusiji godinama bira jer je odličan predsednik.

Bobica

23.11.2021 09:56

Ova dvojica su totalno prolupali, svi koji podržavaju Vučića im smetaju, a voleli bi da njih podržava