SKLONI SU VARANJU: Vlasnici ovih kućnih ljubimaca imaju veće tendencije da budu neverni!

Autor:

Lifestyle

23.11.2021

08:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li izbor kućnog ljubimca može da ukaže na sklonost ka varanju partnera? Veb stranica koja se bavi životinjama Moggy or Doggy obavila je istraživanje. Evo šta kažu rezultati, koji ljudi su najskloniji prevari.

SKLONI SU VARANJU: Vlasnici ovih kućnih ljubimaca imaju veće tendencije da budu neverni!

Foto: printskrin

Naime, čak 64 odsto vlasnika zečeva priznali su da su barem jednom prevarili partnerku dok su bili u vezi. Na drugom mestu našli su se vlasnici hrčaka od kojih je 53 odsto priznalo da su skloni prevarama.

S druge strane, vlasnici zečeva bili su velikodušniji na sastancima sa partnerom. Čak 73,4 odsto ispitanika platilo je račun na prvom sastanku, 25,2 podelilo je račun, a samo 1,4 odsto smatra da bi trebalo da plati devojka.

Vlasnici hrčaka imaju sličan obrazac ponašanja. Njih 70,1 odsto najčešće plaća, a 67 odsto na prvi sastanak donosi cveće.

Psi su jako lojalne životinje, a isto važi i za njihove vlasnike. Naime, samo 30 odsto muškaraca koji imaju psa priznalo je da su prevarili svoje devojke. Uz to su i velikodušni. Njih 76,8 odsto najčešće plaća, a 66 odsto nosi cveće na prvi sastanak.

Šta je sa onima bez ljubimaca?

Iako posedovanje kućnog ljubimca sigurno znači da potencijalni partner može da se posveti nekoj vrsti dugoročne veze, to nužno ne znači da je manja verovatnoća da će vas prevariti.

Naime, najbolje rezultate u studiji postigli su muškarci koji nisu imali kućne ljubimce jer je 29 odsto takvih ispitanika priznalo da su varali partnerku, navodi Net.hr.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)

Loading