MARIJA JE BILA UBEĐENA DA JE MUŽ VARA PA JE ODLUČILA DA GA ŠPIJUNIRA! Sve je očekivala, ali ne i ono što je videla! ŠOK!

Autor:

Lifestyle

17.11.2021

18:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija je bila tri godine u, kako je ona verovala, skladnom braku.

MARIJA JE BILA UBEĐENA DA JE MUŽ VARA PA JE ODLUČILA DA GA ŠPIJUNIRA! Sve je očekivala, ali ne i ono što je videla! ŠOK!

Foto: www.pexels.com

Sve je bilo savršeno do pre 3 meseca kada je primetila da se njen suprug i najbolja drugarica čudno ponašaju.

S obzirom da se poznaju gotovo ceo život, nije bilo ništa čudno što s vremena na vreme odu sami na kafu, ali u poslednje vreme to je postalo sve učestalije.

Tad se kod Marije javio crv sumnje. Nešto joj je govorilo da tu nisu čista posla i da ih veže nešto više od drugarstva. Nije imala konkretne dokaze, niti hrabrosti da se suoči sa suprugom i postavi mu ovo pitanje, pa je odlučila da povuče sledeći potez.

Kupila je kamere, postavila ih svuda po kući i čekala da ulovi preljubnike.

Baš kao što je i mislila, njih dvoje su ušli u kuću dok je ona bila na poslu, vidno raspoloženi. I baš tad istina je izašla na videlo...

Marija je bila sprema na sve, očekivala je da vidi sve osim onoga što je usledilo.

Seli su na krevet i u sledećem momentu on je izvadio dijamantsku ogrlicu i to baš onu koju je Marija želela godinama. Drugarica je oduševljeno gledala u ogrulicu, a zatim je zapakovala u ukrasni papir i tad je Mariji sve bilo jasno.

Nikakve prevare tu nije bilo. Njen suprug je samo želeo da je iznenadi, a bila mu je potrebna pomoć, a Marijina drugarica je tačno znala šta ona želi. Češće su se viđali jer su obilazili zlatare u potrazi za savršenim komadom.

- U tom momentu sam osetila neverovatan osećaj krivice što mi je tako nešto i palo na pamet. Kamere sam sklonila, a suprugu, ni prijateljici nisam ni pomenula ovu ljubomornu epizodu. Mislim da će to zauvek ostati moja tajna - rekla je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading