VUČIĆ ZA KANDIDATA SNS! Miloš Vučević saopštio predlog GO SNS Novi Sad: On je taj koji ima snagu da Srbiju vodi napred

Autor:

Vesti

22.11.2021

17:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nedvosmisleno i nepodeljeno smo danas predložili Aleksandra Vučića za kandidata predsednika Srpske napredne stranke u narednom mandatu ispred Gradskog odbora u Novom Sadu, saopštio je potpredsednik SNS Miloš Vučević.

VUČIĆ ZA KANDIDATA SNS! Miloš Vučević saopštio predlog GO SNS Novi Sad: On je taj koji ima snagu da Srbiju vodi napred

Foto: Tanjug/Sava Radovanović

- On je jedini koji može da vodi beskompromisnu borbu protiv svih onih koji napadaju Srbiju, ali i da iz nje izađe kao pobednik. Od njega neskromno tražimo i da unutar stranke odgovaraju oni koji su se oglušuli i o državu, i o stranku, ali i o njega samoga. Rukovodstvo vapi za pravdom, za trenutkom kad će oni koji su zloupotrebili poverenje i pozicije, odgovarati za svoje postupke. Za ovih 10 godina provedenih na državničkim funkcijama Aleksandar Vučić je uradio toliko toga da će neke buduće istorijske knjige o rezultatima urađenog pisati na stotinama strana. Svi mi iz SNS-a znamo koliko je samo neprospavanih noći, udara na porodicu, koliko truda, stresa i ličnog zdravlja Aleksandar Vučić potrošio u borbi sa vetrenjačama i gubitničkim duhovima prošlosti. Zato smo uz njega, zato je on taj koji ima energije i snage da Srbiju vodi napred! - naveo je Vučević.


Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading