"PREDLOŽIĆU IVICI JEDNU STVAR"! Palma otkrio šta misli o navodnoj pobuni jednog dela SPS-a zbog saradnje sa JS!

Autor:

Vesti

21.11.2021

15:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle natpisa u nekim medijima da ima u SPS-u nekih koji su navodno nezadovoljni što, kao je pisalo, “Jedinstvena Srbija ima navodno veliki procenat unutar koalicije SPS – Jedinstvena Srbija, pozvao me Ivica Dačić i rekao mi da to nije tačno i da njemu nije poznato da je bilo ko iz SPS to rekao, niti na Glavnom odboru, niti na Predsedništvu SPS, rekao je lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma.

"PREDLOŽIĆU IVICI JEDNU STVAR"! Palma otkrio šta misli o navodnoj pobuni jednog dela SPS-a zbog saradnje sa JS!

Foto: ST/A. NALBANTJAN

- Ivica Dačić i ja imamo veoma dobru saradnju i veoma dobra je saradnja između dve partije, SPS-a i Jedinstvene Srbije. Ova koalicija traje od 2008. godine i možda nekom sa strane smeta to naše jedinstvo i bratstvo, između mene i Ivice Dačića i možda neko tako i misli, ali niko to nije izgovorio. Pozvao me i Žarko Obradović i rekao mi je da to nije istina - nastavio je Palma i dodao:

- Ja ću predložiti Ivici Dačiću da SPS i Jedinstvena Srbija potpišu jedan sporazum o saradnji, kako bi svima bilo jasno u kakvom su odnosu ove dve partije. Mediji mogu da pišu šta hoće, to je njihovo autonomno pravo, ali prava istina je da ne postoji svađa između Socijalističke partije Srbije i Jedinstvene Srbije - rekao je danas za TV Pink predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma

- Ivica Dačić i ja razgovorali smo prošle nedelje o zajedničkoj podršci kandidatu za predsednika Srbije, aktuelnom predsedniku Srbije i predsedniku SNS-a Aleksandru Vučiću i tu nema prepreka. Još ne znamo da li će SPS i Jedinstvena Srbija biti na zajedničkoj listi za parlamentarne izbore sa Srpskom naprednom strankom ili ćemo ići posebno, ali moram da kažem da za sve ono što je urađeno u Srbiji proteklih godina najveće zasluge ima Aleksandar Vučić, ali i mi imamo zasluge i SPS i Jedinstvena Srbija, glasali smo za sve predloge koji su doneli boljitak građanima Srbije.

- Ja sam obišao 6-7 država u poslednje vreme i svuda sam bio pravi predstavnik Srbije. Ivica Dačić i ja imamo rezultate. Dačič kada je bio ministar spoljnih poslova 18 država je povuklo priznanje takozvanog nezavisnog Kosova. Mnogo toga smo uradili za Srbiju i na lokalnom i na državnom nivou. Ja mislim da to o navodnom nezadovoljstvu u SPS nije rekao niko iz SPS, mada SPS je velika partija i možda neko ima takvo mišljenje, kao što i u Jedinstvenoj Srbiji neki su mišljenja da samostalno mogu izaći na lokalne izbore. Ivica Dačić i ja smo se dogovorili i ako oni na lokalnom nivou smatraju da samostalno mogu da postignu rezultat neka izađu samostalno. Tako je Jedinstvena Srbija izašla samostalno u 18 gradova i opština i u 14 smo samostalno prešli cenzus. Recimo, u Leskovcu gde ima 120.000 stanovnika, Jedinstvena Srbija je samostalno dobila 9 posto glasova podrške, u Vranju gde ima 85.000 stanovnika Jedinstvena Srbija je samostalno dobila preko 9 posto podrške građana na lokalnim izborima. Oni anketari koji daju Jedinstvenoj Srbiji 1 posto videće da su promašili. Nije to kladionica za klubove, ovde postoji rezultat koji je vidljiv i jasan - rekao je Marković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
StojkoMoj

21.11.2021 20:37

Nije vama u interesu da se delite, jer njemu bi možda puklo koferče a tebi bi i sedmi dan u sedmici koliko su ti radili bageri na kopu u Kolubari, od 25 sati došao na naplatu a možda bi pristigla i poneka zabava po ugledu na Berluskonija, dok bi se na drugoj strani živinarnik koka nosilja, prikazao čudnim zimzelenim zasadima. Jadno, žalosno, tragično i smešno i kod vas i kod nazovi, opozicije!

marko

23.11.2021 13:56

Evidentno je da Palma vuče sve manje glasova da nema više koalicioni kapacitet kao nekada..pogotovu i zbog dosta afera u poslednje vreme...tako da mu je SPS dao previše mandata u skupštini jer ne vredi toliko...on sam vuče između 1 i 2% iako ima i svoju televiziju tako da nije baš poželjan partner za koaliciju kad se sve oduzme i sabere..više uzima nego što donosi