DRAGAN ĐILAS I NJEGOVA PISKARALA UHVAĆENI U JOŠ JEDNOJ LAŽI! Evo što su napisali o razlogu odlaganja Skupštine SNS! DARKO GLIŠIĆ IM ŽUSTRO ODGOVORIO!

Autor:

Vesti

08.11.2021

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tajkunski portal Direktno objavio je danas vest da Srpska napredna stranka odlaže Skupštinu SNS jer ne može da napuni Arenu.

Republika

Foto: ST/N. MANDIĆ

Darko Glišić kaže da je Skupština SNS odložena zbog loše epidemiološke situacije

Tim povodom odmah je odreagovao Darko Glišić, funkcioner SNS, koji je žustro odgovorio i novinarima ovog portala i njihovom vlasniku Draganu Đilasu.


- Srpska napredna stranka je odložila Skupštinu jer ima odgovornost prema svakom građaninu ove zemlje i dok epidemiološka situacija ne pokaže znakove smirivanja, ne želimo ničiji život da rizikujemo. Kako izgleda puna Arena, nikada punija, tajkun Dragan Đilas i njegovi zaposlenici imaće priliku da vide 27.novembra - istakao je Glišić i nastavio:


- A vama, kojima ništa nije sveto, vama koji psujete majku, vređate decu, proganjate i proklinjete svakog ko drugačije misli, vama ljudski životi ne znače ništa. Vi navijate da svaki dan bude sto više mrtvih kako bi ugrabili neki politički poen, vi Srbiji želite sve najgore kako bi iz toga, vi lopovi i lažovi, isplivali na vlast.

- Dragane Đilase, tvoje prirodno okruženju su Marko Smrdojković, po zanimanju psovač majke, Marinika Pinokio Tepić koja drogira kokoške, kum Mlađa ortak u lopovluku i još nekoliko zavisnika od tvog debelog novčanika.


- Vlasnik si medija, i narodnih 619 miliona evra rasutih po računima širom sveta, ali nisi više vlasnik Srbije i to više nikada nećeš biti. Zato šapni svoje lažove i prestanite da širite neistine. Arena će krajem novembra biti dupke puna ljudi koji žele Srbiju budućnosti a ne Srbiju prošlosti. Živ mi bio pa video, a nadam se u svojim medijima i objavio.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (16)

Loading
Mima

08.11.2021 21:08

Djilas je poznat po izmisljotinama I prevarama

Lazar

08.11.2021 21:16

Sve što je normalno i odgovorno i što je ljudski u vreme ove pandemije, za tajkune je odraz nemoći SNS. Pa gospodo videćemo se krajem novembra na licu mesta. Goreće Arena!

Milan

08.11.2021 21:19

Hvata vas strah od Dragana Djilasa 😂 I treba da vas je strah..

Zorica

08.11.2021 21:24

Svestan je Djilas koliko veliku podršku ima sadašnja vlast pa otuda i ove izmišljotine.