POTPUNO POLUDEO! Ćuta: Hoćemo Zelenovića za premijera!

Autor:

Vesti

13.11.2021

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predstavnik pokreta Ekološki ustanak Aleksandar Jovanović Ćuta u intervjuu za đilasovski Danas istakao je da na mestu premijera Srbije želi da vidi Nebojšu Zelenovića

Republika

Foto: Printscreen

Aleksandar Jovanović Ćuta

Ćuta je očigledno već napravio sve planove za aprilske izbore 2022. godine, pa tako za premijera predlaže Nebojšu Zelenovića jer je tobože "pokazao kako se vodi Šabac".

- On je čovek pokazao kako se vodi Šabac. Kamo lepe sreće da je u svakom gradu urađeno, kada je u pitanju ekologija, a i druge stvari, što je urađeno u Šapcu. Ne bismo imali ovoliko problema. Tu nema zagađene vode i hemikalija, onolika industrija hemijska. Ništa od otrova ne ulazi u Savu, rešen problem deponije, ima besplatni gradski saobraćaj. To je ono što zanima građane ovde pre svega. A za predsednika, pravo da vam kažem, kakvog predsednika imamo, ispostavlja se da je bolje da nemamo predsednika, jer svi koji su dosad bili, doveli su nas dovde - rekao je Ćuta.

Ipak, Ćuta je izgleda zaboravio da je tog istog Zelenovića narod terao na skupu građana u Loznici, uz povike: "Šta ćeš ti ovde? Ti si izgubio na svim nivoima!". Zelenović je tada doveo u Loznicu lobistkinju za nezavisno Kosovo, Violu fon Kramon i time jasno pokazao da radi protiv interesa Srbije. 

Zar je Srbiji potreban TAKAV PREMIJER?! 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Suvi

13.11.2021 08:53

E ja bas nebih voleo Zelenovica ...

Stefa

13.11.2021 11:19

On nije presednik ni u svom selu.

Istina

13.11.2021 17:17

Ćuta je prevideo samo jednu "sitnicu", nije Zelenović gradio tu industriju u Šapcu jer on nije bio ni rođen kad se to gradilo, baš kao i Ćuta. A o pobedi na izborima za Premijera mogu samo da sanjaju pošto je taj Zelenović do nogu potučen na izborima pre samo godinu dana, čak i u svom Šapcu. Prosto je za ne verovati koliko ti ljudi nemaju kontakt sa stvarnošću koliko ih je želja za vlašću zaslepila da ne vide baš ništa. Pre samo mesec dana samo što nisu dobili batine u Loznici a on trabunja o nekakvom premijeru ... Svašta