TOTALNO LUDILO OPOZICIJE: Đilasov i Jeremićev simpatizer psuje majku Vučiću jer PADA KIŠA!

Autor:

Vesti

04.11.2021

16:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da mržnja opozicije u Srbiji prema aktuelnoj vlasti i predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću ne prestaje i svaki danom je sve veća, dokazuje i nov slučaj napada na Vučića putem društvenih mreža.

Republika

Foto: Tanjug/Nikola Anđić

Vuk Jeremić i Dragan Đilas

Naime, simpatizer lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa, i Narodne stranke Vuka Jeremića, opsovao je majku Aleksandru Vučiću na društvenoj mreži Tviter.

Republika

Foto: Printscreen

 

Kako se može shvatiti iz objave, Đilasov i Jeremićev simpatizer, samo zato što pada kiša i sto je gužva u saobraćaju (a gužva je jer narod ima para za gorivo i svi voze), psuje majku Vučiću!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (8)

Loading
kiki

04.11.2021 16:35

Pa da ih sve redom Vucic tuzi zbog uvreda i zahteva od svih njih da po 1 milion dinara obestecenja uplate u fondacije za lecenje dece. Napunio bi sve fondacije koliko ga dnevno vredjaju.

Odgovori 13 0
Nina

04.11.2021 19:20

Pa da za sve I'm je kriv Vucic

Mima

04.11.2021 20:02

Neka Jeremiću neko kaže da počne da pije propisanu terapiju jer dobija psihotičan pogled i njegova opsednutost Vučićem uzima maha.

Nena

04.11.2021 20:36

Vucic kriv sto je sunce, kisa, Covid.... Da.... Najlakse je opaovati.