SIMIĆ O ĐILASU: Koliko neko mora biti izrod srpskog roda da pred strancima laže, izmišlja i pljuje po sopstvenom narodu i državi

Autor:

Vesti

05.11.2021

11:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik Srpske liste Igor Simić reagovao je na sramno lobiranje Dragana Đilasa protiv Srba u Americi.

Republika

Foto: Tanjug/F. KRAINČANIĆ

Igor Simić

 

Pitam se koliko neko mora biti izrod srpskog roda, pa da prevali toliki put, čak pređe okean, da bi tamo, pred strancima, lagao,izmišljao i pljuvao po sopstvenom narodu i državi?

Svi dobro znamo da Dragana Đilasa politika interesuje da bi nastavio sa otimanjem para od naroda, ali se pitam šta je to što nagoni tog Dragana Đilasa da mrzi najhrabriji deo srpskog roda, koji živi na Kosovu i Metohiji i čuva to sveto parče zemlje i nebo nad njim za ove i sve sledeće naraštaje koji će nesumnjivo biti bolji od njega. 

Činjenica je da je Đilas oličenje one narodne, da lopov u poštenje ne veruje, ali za razliku od njega Srpska lista je na Kosovu i Metohiji, sa svojim narodom deleći sve brige i probleme, boreći se za bolje sutra svake srpske porodice i svakog srpskog deteta koji nas na svakim izborima plebiscitarno podržavaju, dok je on uvaljen u nekoj fotelji okružen svojim prljavim novcem.

Iako je sramno i jadno ono što protiv Srpske liste izjavljuje Dragan Đilas, sa druge strane sve dok protiv nas govore Aljbin Kurti i njegov pajtos Dragan Đilas, svesni smo da smo na dobrom putu. Po naš narod bi bilo opasno da nas takvi kao što su pajtosi Kurti i Đilas brane i hvale, napisao je Sim na Fejsbuk profilu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Stefa

05.11.2021 12:17

Djilas je izrod srpskog roda koji pred strancima laže, izmišlja i pljuje po sopstvenom narodu i državi.

kiki

05.11.2021 18:06

Ne mogu da verujem da Brankovici imaju toliko potomaka. Uteleseno zlo ovaj Djilas i njegovi pajdasi.