POSLE DROGIRANIH KOKOŠAKA MARINIKA TEPIĆ UHVAĆENA U NAJVEĆOJ LAŽI DO SADA! Deca se igrala praćkama, a ona izjavila da je pucano na bivšeg predsednika sindikata EPS-a!

Autor:

Vesti

02.11.2021

15:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marinika Tepić posle drogiranih kokošaka uhvaćena u najvećoj laži do sada!

Republika

Foto: ptrntscrin

Provalama Marinike Tepić nema kraja

 

Đilasova pulenka i plaćenica sad je izmislila da je neko pucao na bivšeg predsednika sindikata EPS-a, koji je nakon Marinikine budalaštine morao sam da potvrdi:

Foto: Printskrin

Još jedna budalaština Marinike Tepić

 

- Deca su gađala praćkom, nemam dokaze da je bilo ko pucao!

Foto: Printskrin

Odgovor Milana Đorđevića

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Slavljenik

02.11.2021 20:31

Gde mi je pracka da pucam u vazduh

kiki

02.11.2021 21:32

Nije njojzi lako. Mora da opravda visoka primanja. Lazi su njihova svakodnevnica, laz doruckuju, rucaju, veceraju, nedao ih Bog nikad na vlasti vise.

Brana

03.11.2021 07:55

Da bi ovu malu Rumunku neko uzimao za ozbiljno morao bi da mrzi Srbiju barem koliko i ona.Autinomasica koja ima afere sa raznim kriminalcima,koja radi na urušavanju ugleda Srbije koji je trenutno najveći posle mnogo decenija u kojima smo služili za osudu i podsmeh,koja osuđuje srpski narod za genocid i koja radi za onoga ko plati vise a naravno Đilas moze najvise,koju je Sergej ... ajde to nećemo,to su bas intimne stvari,koja izmislja afere i pritom tako ocigledno laže a za to vreme pravi jaaaoo,zabrinute face i ta takva Marinika Čobanu kad da neku izjavu treba neko da joj poveruje?!Stvarno nije realno ako čovek ima IQ veći od 12....