STIŽU ČESTITKE SA SVIH STRANA: Nakon ljubavnog brodoloma sa kolegom, Kristin Stjuart staje na ludi kamen sa NJOM! (FOTO)

Autor:

Zabava

02.11.2021

15:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna glumica Kristin Stujuart je nakon bezbroj ljubavnih brodoloma, sreću pronašla u atraktivnoj plavuši Dillan Majer, a vezu će uskoro krunisati brakom.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Kristin Stjuart se udaje

Jedna od svetskih glumica Kristin Stjuart, koja je stekla enormnu slavu u serijalu "Sumrak" već nekoliko godina puni strane tabloida svojim kontroverznim ponašanjem. Glumica koja se svojevremo zabavljala sa Robertom Patinsom, ubrzo je nakon kraha te veze tugu zalečila u ženama. 

Popularna glumica je nakon ljubavnog brodoloma, svojevremeno utehu pronašla u svojoj asistenkinji i tada se javnosti deklarisala kao LGBT pripadnica, od tada joj je profesionalna karijera krenula nizbrdo, te joj mnogi prodecenti nisu ustupali glavne kolege, o čemu je ona najotvorenije pričala.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by E! News (@enews)

 

Sada nakon celog haosa, koji je pratio tokom života, ona se usesredila na privatni život i i posvetila se vezi sa atraktivnom plavušom Dilan Majer i nakon dve godine zabavljanja odlučila da stane na ludi kamen, a javnost je dočekala ovu vest sa uzbuđenjem i oduševljenjem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading