SKANDAL! Marinika Tepić i Đilas besni na Vučića: Ismevaju najdivniju srpsku pesmu "Tamo daleko"!

Autor: Republika

Vesti

20.10.2021

05:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragan Đilas i Marinika Tepic nadovezali su se na sarajevsko Oslobođenje i nastavili da ismevaju najdivniju srpsku pesmu "Tamo daleko"

Foto: ST/A. NALBANTJAN

Dragan Đilas i Marinika Tepić protiv svega što je srpsko

Đilasova i Marinikina dnevna novina Danas organizovala “anketu”, besni što se predsednik Srbije Aleksandar Vučić usudio da u Srbiji peva pesmu “Tamo daleko” sa gradonačelnikom Subotice Stevanom Bakićem.

Foto: printskrin

 

Pesma "Tamo daleko" govori o stradanju srpske vojske i naroda tokom Prvog svetskog rata, u kojem su Srbi podneli najveću žrtvu, ali tajkunima koji idu protiv svoje države i naroda smeta sve što je srpsko.

Nakon što su i Marinika i Dragan Đilas rekli da su Srbi počinili genocid u Srebrenici, nakon sto je Marinika na hrvatskom primorju pričala strancima, o tome kako je Srbija na ivici građanskog rata, ovo je najnoviji dokaz da i Marinika Tepić i Dragan Đilas ponižavanje srpskog naroda i ismevanje svega što je srpsko vide kao ključnu tačku svog programa kako da dođu na vlast.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (15)

Loading
Ognjen

20.10.2021 07:12

Možda je trebao da peva Tompsonove pesme da bi Marinika i Đilas bili zadovoljni?!

Milos

20.10.2021 07:15

Djilas i Marinka svakodnevno pokazuju koliko im nije stalo do Srbije .

Nevena

20.10.2021 07:17

Ne razumem šta ovo dvoje imaju protiv pesme "Tamo daleko"?! Ako negiraju genocid nad svojim narodom, onda neka se odreknu svog porekla.

alex

20.10.2021 07:26

A sta oni drugo i znaju nego da ismevaju uspesne!