VIOLA FON KRAMON POKUŠALA DA UĆUTKA NAROD! Dočekali je skandiranjem: Kosovo je srce Srbije? (VIDEO)

Autor:

Vesti

28.10.2021

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Narod Loznice dočekao je Violu fon Kramon skandiranjem "Kosovo je srce Srbije", a ništa bolje nije prošao ni Nebojša Zelenović

Republika

Foto: printscreen

Viola von Kramon, poslanica Evropskog parlamenta

 

Tada je Viola fon Kramon pokušala da ućutka građane usred Srbije, ali je usledio sjajan govor jednog građanina koji joj je očitao lekciju.

- Kad će EU da zaštiti srpski narod u Kosovu i Metohiji? Da li ste upoznati šta se dešava? Gde je Kravica? Svi ste za Srebrenicu! Jeste li upoznati sa ratom u Bosni? Jesu li na najveći srpski praznik pobili decu i žene u Kravici? Ko je odgovarao za to? - pitao je građanin Srbije Violiu von Kramon.

Oni su Violi poručili i "ovo ti je Srbija".

Podsećamo, Nebojša Zelenović je u Loznicu doveo glavnu lobistkinju za otimanje Kosova i Metohije i najveću promoterku Aljbina Kurtija, Violu fon Kramon da promoviše lažnu državu Kosovo i pomogne da se spreči da narod Srbije dobije nove investicije i nova radna mesta.

 

 


Lobistkinja za nezavisno Kosovo Viola fon Kramon prošla je neslavno u Gornjim Nedeljicama a ništa bolje nije prošao ni Zelenović: "Tvoji žuti su potpisali sa Rio Tintom! Sad si nas se setio, posle 30 godina!" poručili su mu građani.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Jovan

28.10.2021 17:56

Dovesti hazburkovku u Jadar,majko moja kome je to palo na pamet.

Odgovori 10 1
kiki

28.10.2021 20:47

Jel ovaj Zelenovic slucajno ruckao pecurke ludare kad najvecu mrziteljku Srba seta po Srbiji? Njemu treba zabraniti da se bavi politikom pacovi jedni i stetocine.

Boske

28.10.2021 21:19

@kiki - Merkelova nas voli?

Коле

29.10.2021 04:38

Добро је прошла! Могла је проћи као њени преци у Текеришу!