VIOLA FON KRAMON POKUŠALA DA UĆUTKA NAROD! Dočekali je skandiranjem: Kosovo je srce Srbije? (VIDEO)

Autor: Republika

Vesti

28.10.2021

17:40

Narod Loznice dočekao je Violu fon Kramon skandiranjem "Kosovo je srce Srbije", a ništa bolje nije prošao ni Nebojša Zelenović

printscreen

Viola von Kramon, poslanica Evropskog parlamenta

 

Tada je Viola fon Kramon pokušala da ućutka građane usred Srbije, ali je usledio sjajan govor jednog građanina koji joj je očitao lekciju.

- Kad će EU da zaštiti srpski narod u Kosovu i Metohiji? Da li ste upoznati šta se dešava? Gde je Kravica? Svi ste za Srebrenicu! Jeste li upoznati sa ratom u Bosni? Jesu li na najveći srpski praznik pobili decu i žene u Kravici? Ko je odgovarao za to? - pitao je građanin Srbije Violiu von Kramon.

Oni su Violi poručili i "ovo ti je Srbija".

Podsećamo, Nebojša Zelenović je u Loznicu doveo glavnu lobistkinju za otimanje Kosova i Metohije i najveću promoterku Aljbina Kurtija, Violu fon Kramon da promoviše lažnu državu Kosovo i pomogne da se spreči da narod Srbije dobije nove investicije i nova radna mesta.

 

 


Lobistkinja za nezavisno Kosovo Viola fon Kramon prošla je neslavno u Gornjim Nedeljicama a ništa bolje nije prošao ni Zelenović: "Tvoji žuti su potpisali sa Rio Tintom! Sad si nas se setio, posle 30 godina!" poručili su mu građani.
 

Komentari (5)

Loading
Jovan

28.10.2021 19:56

Dovesti hazburkovku u Jadar,majko moja kome je to palo na pamet.

kiki

28.10.2021 22:47

Jel ovaj Zelenovic slucajno ruckao pecurke ludare kad najvecu mrziteljku Srba seta po Srbiji? Njemu treba zabraniti da se bavi politikom pacovi jedni i stetocine.

Коле

29.10.2021 06:38

Добро је прошла! Могла је проћи као њени преци у Текеришу!