PREMIJERKA POKAZALA FOTOGRAFIJE SINA: Na godišnjicu rada Vlade otkrivamo 5 činjenica koje niste znali o Ani Brnabić! (FOTO)

Autor: Republika

Vesti

28.10.2021

08:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlada Srbije izabrana je na današnji dan 2020. godine, a na čelu tima iz Nemanjine 11 je premijerka Ana Brnabić.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

Ana Brnabić

Neretko napadana od strane tajkunskih medija, Brnabićeva koja je na čelu Vlade Srbije u drugom mandatu imala zadatak da, u saradnji sa predsednikom Aleksandrom Vučićem vodi zemlju u jednom od najtežih trenutaka s obzirom na pandemiju koronavirusa, retko je u javnosti govorila o privatnom životu.

Izuzetak je napravila u novogodišnjem intervjuu za Spski telegraf, kada je po prvi put pokazala i fotografije sina.

U intrervjuu smo tada objavili, premijerka je, osim pitanja iz visoke politike, odgovarala i na neka, sasvim lična pitanja.

Omiljeni sport

Između ostalog, šefica Vlade Srbije otkrila je i koji sport obožava.

- Trenirala sam plivanje, sport obožavam. Igrala sam fudbal, što se da očekivati na osnovu svih stereotipa koji postoje - kazala je ona za Srpski telegraf.

Neizostavno je bilo i škakljivo pitanje o poređenjima sa Marko Pantelićem i nadimkom Pantela, ali je premijerka dala više nego šmekerski odgovor.

- Mogu da me porede sa kim hoće. To ni je OK. On je super lik - kazala je premijerka.

Ne, to mije OK. On je super lik. Mogu da me porede sa kim god hoće.

Tuče u mladosti

Premijerka je otkrila i da li se u mladosti nekada potukla, kao i da li je bila jača ili slabija.

- Jesam, tukla sam se. Ne znam koje dete se nije potuklo tokom detinjstva, ali to nisu tuče u pravom smislu te reči. Bila sam jaka i žilava. Branila sam brata iako je on bio stariji. Volela sam da se potučem i sa muškarcima. I danas bih se možda sa nekim potukla da nisam izuzetno politički korektna - istakla je Brnabićeva.

Najveći blam

Premijerka u razgovoru otkrila i šta joj je najveći blam.

- Jedan izlazak sa prijateljima na Akademiju baš dobro pamtim. Saplela sam se na prvi stepenik i uletela sam na Akademiju leđima. Svi su to videli. Bila sam zaista zvezda te večeri. To mi je jedan od najvećih blamova - navela je ona. 

Partnerka Milica

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Brnabićeva sa partnerkom Milicom

 

Govoreći o odnosu sa partnerkom Milicom, Brnabićeva je istakla da Đurđićeva teže podnosi napade od strane opozicije, nego ona sama.

- Milica se trudi da to ignoriše što nije uvek lako. Teže podnosi kritike i uvrede, pa joj to ne prijavljujem. Kao ni majka, ni tetki, majci pokojnog oca, koje užasno teško primaju te uvrede. Žao mi je njih, volela bih da mogu nekako da ih zaštitim. Zato sve to držim to nekako za sebe - rekla je Brnabićeva.

Živi život punim plućima

Na pitanje da li postoji nešto zbog čega se kaje, Brnabićeva je odgovorila:

- Nemam mnogo razloga za kajanje. Držim se onoga da je bolje kajati se zbog urađenog nego zbog onoga što niste uradili. U tom smislu živim život punim plućima - kazala je ona.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (11)

Loading
Ranko

28.10.2021 09:36

HAHAHAH.nije cudo sto ovaj svijet propada i sto c e na kraju propasti,Kako c e dijete zvati surogat roditelje ,dal prtner 1 i partner 2 ili jednopolni 1 jednopolni 2 il roditelj 1 i roditelj 2 a mozda mama 1 i mama2 sto opet ne moze zvat blize je ipak mama2..

Odgovori 130 106
Dragana N

28.10.2021 18:02

@Ranko - Jednostavno je, Milicu ce dete zvati mama jer je nedvosmisleno zensko, a Anu ce zvati tata jer je skoro nedvosmisleno musko. Salim se🙂 Neka su oni svi zivi i zdravi! Ne treba ovaj zivot previse ozbiljno shvatati. Vazno je biti srecan, pa kako bilo!

Odgovori 154 54
Eto!

28.10.2021 18:50

@Ranko - Ranko, cemu panika? Posto su ovakve veze u velikom broju zemalja prisutne i legalne, pa eto, takvi parovi imaju i decu, a snasli su se po tom "pitanju" i zivi su i zdravi, cenim da ce se i njih dve, a i mnogi drugi u Srbiji - snaci!

Odgovori 89 67
Miloš

30.10.2021 00:06

@Ranko - Seljačino, a da ih zove po imenu?! I nauči šta su surogat roditelji, jer ove dve žene to nisu...

Odgovori 40 35