ISTINA O CENI CIPELA ANE BRNABIĆ: Premijerka žestoko odgovorila na laži opozicionih medija! (VIDEO)

Autor: Republika

Vesti

04.10.2021

09:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Premijerka Ana Brnabić odgovorila je na hajku koju su protiv nje pokrenuli tajkunski mediji.

Foto: Republika

Premijerka Ana Brnabić demantovala da nosi cipele od 1.200 evra

Gostujući na TV Pink u emisiji Hit tvit, ona je dobila priliku da odgovori na spekulacije da njene cipele koštaju 1.200 evra, o čemu su danima u nazad brujali mediji pod kontrolom opozicije.

- To vam je još jedan primer, objektivnog, profesionalnog i nezavisnog novinarstva - sarkastično je prokomentarisala Brnabićeva, podsećajući da je u niskotiražnom tabloidu Danas objavljen tekst u kome je više sagovornika komentarisalo cenu cipela koje premijerka navodno nosi.

- Ove cipele nisu one koje je onaj profesionalni, objektivni i nezavisni novinar koji je rekao da nas sve treba stavljati u logore... Ja nemam cipele od 1.200 evra. Očigledno je bio dobar šoping, pošto sam platila mnogo manje, a cipele izgledaju tako skupo... Veliko divljenje prema njihovom poznavanju modnih brendova i skupih cipela i sakoa - rekla je premijerka Srbije.

Pogledajte video.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dule

04.10.2021 15:00

Pa i da nosi cipele od 5000 eura, šta to koga briga?