ZLATKO LUTOVAC PRISTUPIO SRPSKOJ NAPREDNOJ STRANCI

Autor:

Vesti

28.10.2021

07:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Politički aktivista Zlatko Lutovac odlučio je da podrži politiku predsednika Aleksandra Vučića i zvanično je ušao u redove naprednjaka.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Zlatko Lutovac

 

- U ovom turbulentnom vremenu punom izazova za srpsku državu, danas sam se učlanio elektronskim putem u Srpsku naprednu stranku, kako bi dao skroman doprinos u borbi za očuvanje nezavisne politike u interesu srpskog naroda i gradjana Srbije - kaže Lutovac u izjavi.

- Namera mi je da svu energiju koju imam stavim u funkciju Srpske napredne stranke, kako ne bi dozvolili povratak Srbije u prošlost, već istrajali na putu stabilnosti i prosperiteta. 

Prepoznajući trenutak u kom je Predsednik Aleksandar Vučić izložen konstantnim pritiscima i napadima, želim da se aktivno uključim u bitku za očuvanje vitalnih nacionalnih interesa i državotvorne politike - dodaje on.

- Siguran da ćemo zajedničkim radom pobedjivati neradnike, a većom ljubavlju prema Srbiji političke protivnike - zaključuje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading