ŽENA NEBOJŠE STEFANOVIĆA MI JE NAMESTILA POSAO! Bivši funkcioner MUP otkrio kako je došao na funkciju!

Autor: Republika

Vesti

20.10.2021

08:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zamenik načelnika SBPOK Goran Papić, protiv kojeg je podignuta optužnica zbog trgovine uticajem, otkrio je da je funkciju dobio zahvaljujući Ani Stefanović, bivšoj supruzi nekadašnjeg ministra policije Nebojše Stefanovića.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Ana i Nebojša Stefanović

Goran Papić se sumnjiči da je, koristeći svoj tadašnji položaj, naredio da se ozloglašeni kriminalac Marko Miljković, koji je deo organizovane kriminalne grupe na čijem je čelu Veljko Belivuk zvani Velja Nevolja, pusti iz pritvora.

Takođe, sumnja se da je Papić naredio i da se Miljkoviću vrati blindirani automobil BMV koji mu je istog dana oduzet.

Ono što je zanimljivo je da je Papić pre nekoliko meseci izjavio da je u MUP stigao preko bivše supruge Nebojše Stefanovića, Ane, a da je do njegovog napretka u službi došlo spletom okolnosti.

- Nekada, još davno dok sam bio u vojsci, čuvao sam jednog generala. Igrom slučaja bio sam veliki prijatelj, i još uvek sam, bivše supruge Nebojše Stefanovića i pošto sam imao sve te obuke, igrom slučaja sam ušao u MUP na njegov predlog, da budem uz porodicu, jer je njegova supruga neko ko meni veruje i za koga smatra da bi najbolje zaštitio nju i njenu porodicu - rekao je Papić gostujuči u emisiji Vladimira Đukanovića, člana predsedništva SNS.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Goran Papić je uz pomoć Ane Stefanović dobio posao u MUP

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Ivan

20.10.2021 09:07

Čuvanje, drugo ime za konjosanje.

Odgovori 15 1
Bhm

21.10.2021 00:35

Ja ovome ne bi dao ni psa da ga čuva.On je očigledo umeo da zadovolji gospođu ministarku za razliku od g.dina Neše....