VELIKE SILE ODOBRILE NASILJE NA SEVERU KOSOVA: Albanci PRIZNALI da je današnji teror koordinisan sa MEĐUNARODNOM zajednicom!

Autor: Republika

Vesti

13.10.2021

20:53

Kosovski ministar unutrašnjih poslova Dželjalj Svečlja rekao je da je tokom današnje akcije kosovske policije u Severnoj Mitrovici povređeno osam policajaca, prenosi Ekonomija onlajn.

Tanjug/AP

Haos na ulicama Severne Mitrovice

Komentarišuči izjavu visokog predstavnika EU za spoljnu politiku i bezbednost Žozepa Borelja, on je poručio da je "ova akcija koordinirana sa međunarodnom zajednicom".

- U borbi protiv šverca smo svaki dan. Juče je policija imala uspešnu operaciju, gde je uhapšen falsifikator, po nacionalnosti je Turčin, sada o ovome treba da obavestimo i druge. Naglasio sam da imamo koordinaciju sa međunarodnim akterima i informisali smo ih o ovoj akciji - zaključio je Svečlja, prenosi Kosovo Onlajn.

Podsetimo, u severnom delu Kosovske Mitrovice danas je vladao pravi haos pošto su kosovske policijske snage bacale šok-bombe.

Tom prilikom je jedna osoba ranjena. Reč je o Srbinu koji je upucan u Zvečanu i on se trenutno nalazi u teškom stanju.

Komentari (3)

Loading
Перагеније

13.10.2021 21:06

"povređeno osam policajaca" - ОНОЛИКО...

Vlada

13.10.2021 22:40

Da li specijalna policija i u njihovim državama ovako puca po ulicama?

kiki

13.10.2021 22:51

Srbija ovo mora tretirati kao napad medjunarodne zajednice. Ao je tacno sta kazu siptari, to je udar na suverenu drzavu. Malo je sto pod okupacijom drze pokrajinu, sad bi i ono malo autohtonog srpskg naroda da istrebe. Crkli svi dusmani nasi, istom mukom kojom su umirali nasi heroji braneci Kosare.