KAŽE DA NEĆE DA IZIGRAVA BUDALU! Vladimir Đukanović ističe da ne želi više da sedi u Predsedništvu SNS sa Stefanovićem! BRIGA GA ŠTA MISLI VUČIĆ!

Autor:

Vesti

13.10.2021

05:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Funkcioner SNS-a Vladimir Đukanović rekao je da će pre pristati da ga izbace iz ove stranke nego što će prihvattiti da i dalje sedi u Predsedništvu SNS sa ministrom vojske Nebojšom Stefanović

Republika

Foto: printskrin

Vladimir Đukanović tvrdi da nikad nije napadao Nebojšu Stefanovića

 

- Ja da skrivam istinu i glumim budalu i da obojica i dalje sedimo u Predsedništvu SNS, ne pada mi na pamet. Ja držim do morala. Ja da ga teram iz stranke neću, neka rade s njim šta god hoće - rekao je za “Blic” Vladimir Đukanović Đuka, funkcioner SNS, o svom sukobu sa Nebojšom Stefanovićem, nekadašnjim ministrom unutrašnjih poslova, a danas ministrom vojnim.

Đukanović ističe i da nikada nije napao Stefanovića.

- Iznosio sam detalje o tome šta se događa u postupku u kojem sam angažovan. I ranije sam govorio šta u tom ministarstvu nije valjalo - kaže Đukanović.

Na pitanje da prokomentariše tvrdnje da govori ono što misli Aleksandar Vučić, Đukanović odgovara da to govore oni koji su navikli da primaju naređenja.

- Baš me briga šta Vučić misli! - kaže Đukanović.

Na pitanje da li mu je Vučić nešto rekao nakon emisije sa Ilijom Milačićem, bivšim načelnikom beogradske Uprave kriminalističke policije, Đukanović kaže:

- Nije. Ništa mi o tome nije rekao. A i da mi kaže, ja od svog mišljenja živ ne odustajem. Mogu samo da me izbace iz stranke, ali mislim da se to neće desiti jer ljudi uviđaju šta je po sredi i ko je ko.

Vučić i Stefanović zajedno na Sajmu naoružanja

Predsednik Vučić juče je posetio Sajam naoružanja sa ministrom Stefanovićem i izjavio da Stefanović veoma dobro radi svoj posao, a da će problemi između članova SNS biti rešavani u okviru stranke.

Vučić je na konferenciji za novinare na Sajmu rekao da u SNS “naše unutrašnje stranačke stvari rešavamo kako treba da rešavamo“, a da će državna pitanja rešavati državni organi.

- Ja sam slučajno vrhovni komandant oružanih snaga, pa čak i o tom pitanju mogu da sudim i nemamo nikakav problem. To što imam ili nemam da kažem Nebojši Stefanoviću rekao sam pre godinu dana i to sam tada završio - rekao je Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Milan

13.10.2021 07:24

To sto Đukanovic ima sa Stefanovicem treba medjusobno da rese!

Odgovori 2 15
Ruza

13.10.2021 08:03

Postujemo, tako je Djukanovic odlucio i sa pravom, podrska za njega

Odgovori 20 6
Julija

13.10.2021 08:30

Nepostoji nijedna politicka stranka gde nema sukoba izmedju clanova, ali to se ve moze resiti.

Odgovori 4 12
Ivana

13.10.2021 21:20

Lično, smatram da se ovakve stvari problemi u međusobnim odnosima trebaju rešavati, da,ali ne putem medija.