TOTALNI OBRAČUN U OPOZICIJI, GRČEVITA BORBA ZA GLASOVE: Rafalna paljba Đilasovog kuma, Đorđević napada sve koji mu nisu po volji!

Autor: Republika

Vesti

11.10.2021

07:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako se bliže izbori, tako obračuni u opoziciji dobijaju na intezitetu, otkriva Republika.

Foto: Tanjug/ST/printscreen

Opozicija, ilustracija

Kum tajkuna Dragana Đilasa Mlađan Đorđević žestoko se obrušio na delove srpske opozicije za koje procenje da sarađuju sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i Srpskom naprednom strankom.

Na meti Đorđevićevih napada našli su se lider Dveri Boško Obradović, lider Pokreta Dosta je bilo Saša Radulović, predsednik DSS i Pokreta NADA Miloš Jovanović, kao i Milica Đurđević Stamenkovski, koja je na čelu Zavetnika.

Istovremeno, Đorđević u nebese kuje svog kuma Dragana Đilasa, kao i predsednika DS Zorana Lutovca i šefa Narodne stranke Vuka Jeremića.

U postu koji je objavio na Tviteru, Đorđević je ocenio da samo Đilas, Lutovac i Jeremić mogu dati legitimitet Aleksandru Vučiću.

- Vučiću legitimitet ne mogu da daju Boško, Radulović, Nade i Zavetnici.Njemu treba da dobije legitimitet od Đilasa, Vuka i Lutovca. Zato pokret Oslobođenje neće sarađivati ni sa kim ko bude išao na Vučićeve lažne izbore i tretiraće svakoga ko u njima učestvuje podjednako kao Vučića - napisao je Đorđević.

 

 

Jasno je da je ovo samo još jedan u nizu međusobnih napada u opoziciji i da su šanse da opozicija ujedinjena izađe na izbore iz dana u dan sve manji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Petko

11.10.2021 09:17

Đilas kao da je plaćen da uništi opoziciju. Uspeo je da ni jedna opoziciona stranka ne predje cenzus.

Odgovori 20 0
Radenko

11.10.2021 09:51

Djilas upropastio i pomisao na opoziciju. Narod neće da glasa za opoziciju i opoziciono delovanje. Prvo da se objasni narodu šta znači i šta treba da radi opozicija u demo

Odgovori 20 1
Miro

12.10.2021 10:53

Uvek ssam glasao za opoziciju ali pošto je opozicija postala nasilna više neću da glasam za njih.