KRIVOKAPIĆU, OBRAZ MI JE VAŽNIJI OD VLASTI: Knežević zapretio uskraćivanjem podrške premijeru ukoliko ne oslobodi pohapšene građane!

Autor: Tanjug, Republika

Svet

11.10.2021

07:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik DNP-a, i jedan od lidera DF-a, poslanik Milan Knežević najavio je otkazivanje podrške premijeru Zdravku Krivokapiću, ukoliko iz pritvora ne budu pušteni pohapšeni građani Botuna, koji su mirno protestovali zbog izgradnje kolektora.

Foto: youttube/printscreen

Zdravko Krivokapić

- Sramna intervencija Uprave policije i Ivana Vukovića koji su jutros uhapsili desetine mirnih meštana Botuna, jer su protestovali zbog izgradnje kolektora - napisao je Knežević na Tviteru.

Knežević je najavio otkazivanje podrške Krivokapiću, ukoliko građani ne budu pušteni iz pritvora, jer mu je, ističe, "obraz važniji od vlasti”.

Policija je jutros privela više Botunjana koji su protestovali zbog gradnje kolektora, jer bi to mesto postaloo nepodnošljivo za život zbog neprijatnih mirisa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading