IMA DOVOLJNO DOKAZA DA SU ŠTELOVANI DOKAZI PROTIV PORODICE VUČIĆ!

Autor: Republika

Vesti

09.10.2021

14:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Savet za monitoring, ljudska prava i borbu protiv korupcije Transparentnost, nakon podrobne analize svih raspoloživih informacija vezanih za nezakonito prisluškivanje Aleksandra Vučića, kao i slučaja "Jovanjica", zaključuje da sada ima dovoljno dokaza koji ukazuju na to da su u centrali MUP-a i Direkciji policije štelovani i nameštani lažni dokazi usmereni protiv porodice Vučić.

Foto: Starsport, Tanjkug/T. Radovanović

Dokazi protiv porodice Vučić štelovani

Mario Spasić, generalni sekretar Saveta, za medije je saopštio da je potpuno jasno to da su za vreme ministrovanja Nebojše Stefanovića MUP i Direkcija policije imali zadatak da nezakonitim prisluškivanjem predsednika Republike i pakovanjem lažnih dokaza u slučaju "Jovanjica" ucene predsednika Republike i uhapse njegovog brata Andreja. 

- Sve raspoložive informacije ukazuju na to da su visoki funkcioneri MUP i Direkcije policije imali za cilj da hapšenjem predsednikovog brata Andreja na osnovu podmetnutih dokaza ucene predsednika Vučića, da ga sklone sa čela SNS i da se na silu preuzme i vođenje partije i države. Ovo što se sada događa govori u prilog toga da je neko sa velikom kumulacijom moći iskoristio bezbednosne strukture i okrenuo ih protiv izabranog predsednika Republike i članova njegove porodice. MUP je zreo za ozbiljno čišćenje i to bez presedana, sa ciljem uspostavljanja višeg nivoa nacionalne bezbednosti i vraćanja poverenja građana u policiju - zaključio je Spasić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Ivana

09.10.2021 15:46

Poštenu porodicu Vučić su hteli da klevete koje kakvi kriminalci, i da izvrše državni udar, sramoota živa što su radili, nijedan predsednik do sada ovoliko nije radio za našu državu i njene građane.Srbija se danas cela razvija i gradi.

Ivana

09.10.2021 17:51

Svi koji su krivi za državni udar u Srbiji, moraju da odgovaraju i da budu svi pohapšeni.

Iva

09.10.2021 21:47

Tako to biva kada istina pobedi, samo sto su pojedinci koji su hteli da sruse Vucica nisu znali.