OVAKO ĐILASOVCI PAKUJU AFERE! Dokaz CRNO NA BELO, tajkunski medij ne zna više kako da udari na predsednika Vučića! (FOTO)

Autor: Republika

Vesti

06.10.2021

11:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Propagadno glasilo Dragana Đilasa dotaklo je dno kace pokušavajući da napakuje afere predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

Republika

Foto: printskrin

Aleksandar Vučić i Sebastijan Kurc u Beogradu

Portal Direktno.rs, koji svira onako kako Dragan Đilas svira, još jednom je napao predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Koliko je napad besmislen, govori to, što su oni aferu u Austriji u koju je upletena stranka premijera Sebastijana Kurca povezali sa predsednikom Srbije. Naime, cela evropa bruji o tome što je Austrijske slobodarske partije, kao i u kabinet premijera Kurca, što je samo po sebi vest.

Međutim, Direktno.rs je našao drugi ugao, jer nije bitno što Austriju trese afera enormnih razmera, već je dešavanja u ovoj zemlji povezao sa Vučićem. Oni su objavili tekst o tome pod naslovom "Policija upala u sedište stranke Vučićevog prijatelja".

Republika

Foto: Printscreen/Twitter

Tekst na portalu Direktno.rs

Đilasovski megafon više ne bira sredstva u pokušajima, naravno neuspelim, da naškodi predsedniku Srbije. Ali, uzalud, ništa im ne polazi za rukom, o čemu svedoči i sve slabija čitanost ovog tajkusnkog portala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (8)

Loading
Vidosava

06.10.2021 11:53

Свашта. Повезују Вучића са чим нема никакве везе. Будалаштина.

Una

06.10.2021 12:00

Kad afera nema, moraju biti izmišljene, ne bi naškodili Vučiću!

Ivana

06.10.2021 19:43

Srbija se danas cela razvija i gradi, nijedan predsednik do sada ovoliko nije radio za našu državu.Srbija se cela razvija i gradi, hvala predsedniku Vučiću na svemu.

Janko

08.10.2021 12:36

@Ivana - Botkinjo obrisi sline,sta ti znas o vladarima Srbije?Znas samo da lupas gluposti po tastaturi kao vecina vas nepismenih kretena i debila.