HARADINAJ U ŽESTOKOM DELIRIJUMU: Srbe na severu Kosmeta nazvao KRIMINALCIMA, ponovo cvili i traži Bajdenovu pomoć!

Autor:

Vesti

06.10.2021

05:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Alijanse za budućnost Kosova Ramuš Haradinaj, govoreći na Kanalu 10, još jednom je naglasio da se bez predstavnika predsednika SAD Džoa Bajdena za stolom ne može postići napredak u dijalogu.

Republika

Foto: youtube.com/Kosovo Sever Portal

Ramuš Haradinaj

- Današnja vlada je svojevremeno rekla da "nema pregovora", a zatim je rekla da "nema pregovora bez principa", a sada su pali na nivo razgovora koji je niži od tehničkih - rekao je Haradinaj za Kanal 10.

Prema njegovim rečima, najveća greška u "ugovoru o registarskim tablicama bilo je uključivanje povlačenja kosovske policije sa dela teritorije Republike".

- To je pokušaj da se Zajednica napravi preko malih vrata. Gubitak policijskog autoriteta, uspostavljen na 20 godina, i postanak ovlašćenja kriminalaca na severu, veliki je gubitak za zemlju u smislu nacionalne bezbednosti. Ima li kosovska policija pravo da ide na sever? - zapitao je Haradinaj, prenosi Kosovo Onlajn.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading