BRNABIĆ O PRIZNANJU KOLUVIJE: Ovo je državni udar, mafija iznad mafije! Nadležne službe hitno da reaguju

Autor:

Vesti

03.10.2021

21:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Premijerka Ana Brnabić komentarisala je intervju Predraga Koluvija, vlasnika Jovanjice, koji je rekao da su mu nudili slobodu ako optuži predsednikovog brata.

Foto: printscreen/TV Pink

Premijerka Ana Brnabić

 

Kada sam odgledala intervju, naježila sam se, užasne su to stvari, izuzetno ozbiljne, Kako je moguće da neko pita za formu, a ne suštinu. 

- Čovek je bio dve godine u pritvoru, šta može ovaj intervju da ugrozi. Vidite ogroman problem u formi, a suština je da mora da se istraži, svaka reč koju je Koluvija rekao, ako je makar deo tačan, onda je to još jedan dokaz urušavanja Srbije, još jedan državni udar. Ovo je direktno planirano da Andrej Vučić završi u zatvoru, ali meta nije on, nego Aleksandar Vučić - rekla je Ana Brnabić i dodala:

Ako je ovo tačno, onda je zastrašujuće koliko je bio razvijen mehanizam u državnim institucijama. Strašno mi je, zato sam bila preneražena dok sam slušala, neke od tih ljudi znam. Ako je to što Koluvija kaže tačno, onda je to mafija iznad mafije. Očekujem da sve nadležne institucije urade svoj posao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading