SPEKTAKL PRIPAO RIVERU: Markus Roho pokopao svoju Boku, ovo je pravi fudbal! (VIDEO)

Autor:

Sport

03.10.2021

22:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na Monumentalu je odigran prvi Superklasiko između River Plejta i Boke Juniors pred navijačima posle tačno 582 dana, a skoro svi su se radovali pobedi domaće ekipe od 2:1.

Foto: Tanjug/AP

Derbi između River Plate i Boke Juniors

Presudilo je isključenje nekadašnjeg fudbalera Mančester junajteda Markosa Roha, proradila je vrela južnjačka krv, pa je arbitar Rapalini morao da pokaže drugi žuti karton posle samo 16 minuta igre.

River je odmah preuzeo inicijativu i poveo fantastičnim golom Hulijana Alvareza u 25. minutu.

Jedan od najtalentovanijih napadača na svetu ponovo je bio koban po Rosija u 43. minutu i tako praktično rešio pitanje pobednika.

 

 

U drugom poluvremenu nismo videli praktično ništa osim stative Anđilerija i pokušaja Karaskala, da bi u poslednjim trenucima meča Karlos Zambrano uspeo da smanji zaostatak Boke u poslednjim trenucima meča.

River je ovim trijumfom dospeo do prvog mesta šampionata Argentine sa 30 bodova, jednim manje od prvog pratioca Taljeresa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading