ALBANCI U PANICI, SRPSKA VOJSKA STIŽE NA KOSOVO: Posle migova, na Jarinje stižu i tenkovi!

Autor: Republika

Vesti

25.09.2021

11:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oklopna vozila danas su se uputila ka administrativnom prelazu Jarinje, gde se već nekoliko dana odvija prava drama zbog odluke prištinskih vlasi da skidaju srpske tablice.

Republika

Foto: MUP Srbije

Tenkovi vojske Srbije

Srpski tenkovi danas će biti na Jarinju! Nekoliko oklopnih vozila na putu je ka administrativnom prelazu, gde se već nekoliko dana odvija prava drama zbog odluke prištinskih vlasti da skidaju srpske tablice.

Prethodno, danas oko podneva su srpski migovi nadletali administrativni prelaz, što je bilo burno pozdravljeno od strane okupljenih Srba. 

Juče su vazdušnim prostorom iznad Jarinja patrolirali helikoptreti Vojske Srbije "Mi-35", poznatiji kao "đavolje kočije" ili "leteće tvrđave"

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (11)

Loading
Nebojsa Vujadinovic

25.09.2021 18:14

Naravno,nasa vojska treba biti potpuno i apsolutno spremna za brzu akciju u slucaju da dodje do eventualnog pokusaja progona naseg naroda,Ne sumnjam da su razredjene operativno takticke varijante i manervi nasih sanga u tom slucaju.Daj Boze da ne dodje to toga....niti to treba nama, a ne verujem ni Evropi,ali svakako se mora demonstirati nasa odlucnost i spremnost da zastitimo svoj narod.Nebi me cudilo da Alabnci imaju neki plan da brzo zauzmu sever kosova.

Odgovori 53 11
isto

26.09.2021 08:10

@Nebojsa Vujadinovic - da li neko sme da izda komandu da se pređe u kosovo. niko ne sme da pisne bez zapada a kamoli da pošalje vojsku. nego je ovo kao igrala se deca i pretila. skretanje pažnje , kao i uvek

Odgovori 17 31
Ramo

26.09.2021 11:20

@Nebojsa Vujadinovic - Proca za malu decu, nemozete ni milimetar unutar granice na Jaronje, cekaju vas helikopteri apaci, Izgleda ste zabora ili 72 dana Nato bombardovanja.

Odgovori 3 15
Miša

27.09.2021 05:51

@Ramo - Vučić je dao ultimatum NATO da ako ne reše situaciju za 24h, vojska Srbije ulazi na KiM. To je u potpunosti regulrno, a da li će posle toga biti bombardovanje Srbije je drugačija priač jer vojska Srbije više nije ista kao u doba Tadića / Miloševića i ko god se usudi da tako nešto uradi bi imao velike gubitke pa bi njihovo javno mnenje se sa pravom upitalo zbog čega ginu njihovi ljudi i nakon toga sigurno sledi pad vlada u tim zemljama nakon što stotine sanduka budu došli u njihove zemlje. Da Srbija ima naftu onda bi vaša priča imala smisla, ovako nema mnogo opravdanja.