SRAMOTA JE DA VUČIĆA NAPADA ČOVEK KOJI NI DINAR NIJE DAO ZA SRBE NA KOSOVU! Petković o Đilasu i njegovim milionima!

Autor:

Vesti

19.09.2021

12:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sramota je da žuti tajkun Dragan Đilas koji je zgrnuo 619 miliona dinara, a nijedan jedini dinar nije dao za srpski narod na Kosovu i Metohiji danas napada predsednika Alekdandra Vučića koji je zaslužan za istorijsku pomoć i ulaganje u našu pokrajinu, poručuje član Glavnog odbora SNS Petar Petković.

Republika

Foto: Tanjug

Petar Petković tvrdi da Đilas ni dinar nije dao za Srbe na Kosovu

On dodaje da "Đilas koji je sa svojim saradnicima postavio granicu na Jarinju i Brnjaku između Srba u centralnoj Srbiji i naših sunarodnika na Kosovu i Metohiji, nema ni moralno ni bilo koje drugo pravo da bilo kome drži lekcije, a ponajmanje Vučiću koji se svakog Božjeg dana bori za interese srpskog naroda u pokrajini i radi sve da očuva mir i stabilnost".

- Dok je naš narod na Kosovu i Metohiji na svojoj koži i domovima osetio pogrom 2004. godine, Đilas je sa svojim saradnicima zgrtao milione i za njega Srbi na KiM nisu ni postojali - navodi Petković.

On smatra da je za Đilasa "naš narod u pokrajini samo jeftina moneta za potkusurivanje i ostvarivanje ličnih političkih interesa i oglasi se samo kad treba da skupi neki politički poen".

- U drugim situacijama, Đilasa ne zanimaju ni napadi na Nikolu Perića iz Gojbulje, ni Dragicu Gašić iz Đakovice, ni Ranka Bacića iz Kline, već ga samo zanimaju njegovi milioni -  zaključuje Petar Petković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (9)

Loading
Ana

19.09.2021 15:10

Sramota je da Djilas bilo koga napada a po najmanje Vucica. Covek koji je misli samo na sebe i svoj dzep.

Zeljko

19.09.2021 15:52

Kad u Đilas, Jeremić, Tadić i ta ekipa bili na vlasti otcepila se Crna Gora od Srbije a i Kosovo je proglasilo nezavisnost, dakle, bukvalno su krivi za parčanje zemlje.

Una

19.09.2021 19:03

Kad bi Đilas znao šta je sramota , on bi s trebao zauvek da napusti politiku!

Miroljub

19.09.2021 19:23

Tajkun koji nam se svima smeje u lice govoreći da je milione, pomoću kojih je osnovao brojne firme, stekao zahvaljujući pranju prozora, prvo nije vernik niti ovu zemlju istinski voli, niti joj je ikada pomogao, osim ako pljačku državne kase ne računamo kao pomoć.