TREĆE KOLO LIGE OPRAVDALO OČEKIVANJA, PUBLIKA UŽIVALA

Autor:

Sport

19.09.2021

14:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Marina i Jovan prve zvezde MMA spektakla u Beogradu

Foto: MMA SAVEZ SRBIJE/JELENA ĆALASAN

Spektakl

Nekoliko stotina gledalaca okupilo se oko oktagona postavljenog u srcu Beograda i uživalo u 31 borbi (šest u glavnom delu i 25 kvalifikacionih) u okviru 3. kola MMA Lige Srbije. Najjače ovacije čule su se tokom profesionalnog MMA meča u ženskoj konkurenciji, gde je Marina Spasić (Sinđelić) bila bolja od Jovane Đukić (My Rules), savladavši je tehničkim nokautom u 2. rundi. Ništa manje aplauza nije bilo ni nakon spektakularne pobede Jovana Marjanovića (Top Team Niš) nad Antom Alilovićem iz Ljubuškog u glavnoj borbi.

Foto: MMA SAVEZ SRBIJE/JELENA ĆALASAN

 

Junak večeri, Marjanović, nije krio zadovoljstvo posle pobede gušenjem već u prvoj rundi megdana u srpskoj prestonici.

- Pripreme u mom matičnom klubu su protekle odlično. Očekivali smo da će protivnik hteti da skraćuje distancu i zato smo dosta radili na borbi u klinču. Održavao sam “stend ap”, ali se ipak dogodila završnica u parteru, “darce choke”. Zadovoljan sam nastupom, uočili smo nedostatke i potrudićemo se da ih ispravimo. Hvala ljudima iz MMA saveza Srbije koji rade odličan posao i ovaj sport svakim događajem podižu na viši nivo - rekao je Marjanović.

Foto: MMA SAVEZ SRBIJE/JELENA ĆALASAN

 

Alfa i omega srpskog MMA sporta, predsednik saveza Luka Nikolić, čestitao je pobednicima i učesnicima 3. kola MMA lige Srbije, koji je direktno, kao i prethodna dva događaja, prenošen na TV Arena sport.

- Prijaju lepe reči od pobednika Marjanovića o organizaciji događaja, svesni smo da dižemo MMA sport u Srbiji, ali je to ujedno i obaveza da radimo što bolje i jače u narednom periodu. Sa saradnicima svaki dan radim na tome da MMA dignemo na svetski nivo i nadamo se da ćemo uz podršku prijatelja krajem godine krunisati naše napore organizacijom Brave CF spektakla u Beogradu. Postali smo prepoznatljivi u svetu MMA, naši događaji su ispraćeni i pohvaljeni širom planete. Idemo dalje - optimistično poručuje Nikolić.

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading