SKANDAL NA ĐILASOVOJ TELEVIZIJI! Izvređali srpsku himnu: Zar da deca idu u školu uz te stihove? (VIDEO)

Autor:

Vesti

01.09.2021

07:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novinarka Nevena Madžarević sa Đilasove televizije Nova S je sa svojom koleginicom i izvređala srpsku himnu i sam čin obeležavanja početka školske godine njenim intoniranjem.

Republika

Foto: Printscreen

Jutarnji program na TV Nova S

 

Voditeljka Nevena Madžarević sa Đilasove televizije je sve vreme insistirala da himna nije dobra i da je problematično to što je pevaju naša deca.

"Aleksandra, koliko sam vas dobro razumela, vi imate problem što je "Bože pravde" naša himna, a i što je deca slušaju na početku školske godine", rekla je Madžarević tokom razgovora sa svojom koleginicom.

To je nametnuti rodoljubivi diskurs, ali devetnaestovekovni – istakla je sramno Glovacki.

Ona je u pežorativnom tonu dodala i da nije normalno da deca idu u školu uz stihove “Složi srpsku braću dragu..” i zapitala se u čemu je dostojanstvo toga.

 

 

Mrze Srbiju

Nakon napada Marinike Tepić, potpredsednice Đilasove partije, da su Srbi genocidan narod i lažnog optuživanja Srbije da je držala koncentracione logore za Hrvate, ovo je skandal nad skandalima i najveći udarac za našu državu i naš narod od strane Đilasa i njegovih zaposlenih!

Na kraju, nameće se pitanje, da li Đilas toliko mrzi Srbiju da ovo pusti na svojoj televiziji?

Očigledno je Dragan Đilas toliko mrzi srpsku istoriju, tradiciju, sve srpsko i da li je zaboravio da se u istoj toj državi koju sa prezirom predstavlja u svojim medijima zaradio milione na uštrb građana Srbije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Slobodan

01.09.2021 12:45

pa sta je tu cudno uvek je bilo ovakvih medju nama jedini problem je sto se normalni ljudi ne distanciraju od njih, dok se to ne promeni bice kao i da sada.