NOVI VID BORBE ĐILASOVACA PROTIV ALEKSANDRA VUČIĆA! Još jedan napad na porodicu predsednika, ALI SAD MU OPLELI PO ŽENI!

Autor:

Vesti

28.08.2021

08:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Premijeka Ana Brnabić danas je upozorila da su mediji pod patronatom Dragana Đilasa počeli novu borbu protiv predsednika Aleksandra Vučića i to ponovnim napadom na njegovu porodicu, ali tu su sad upleli, što su ranije retko radili, njegovu suprugu Tamaru Vučić.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

Opozicinari sad preko supruge Tamare napadaju Aleksandra Vučića

 

- Nakon serije monstruoznisti koje su ponovo prošle bez bilo kakve osude opozicije i njihovih medija, doduše određeni su i njih pozlatili, danas izgleda ulazimo u sledeću fazu borbe protiv Aleksandra Vučića i vidimo potpuno drugačiji vid napada - napisala je Ana Brnabić na Tviteru i objavila sliku naslovnestrane današnjeg broja lista "Danas".

 

 

Naime, u današnjem broju lista "Danas" aludira se na spot koji je snimila Tamara Vučić u kojem se promoviše Srbija, a u kojoj Đilasovi "novinarčići" tvrde da je sniman za potrebe "promocije dama i gospode" u Kijevu.

Oni pri tom tvrde da Vučić zloupotrebljava svoju ženu u svrhe lične kampanje, jer se navodne ne može podičiti ostalim članovima svoje porodice.

- Sada su jednako strašne uvrede na račun njegove porodice podmuklo uvili u oblandu i krenuli sa pažljivo osmišljenom perfidnom kampanjom u kojoj Vučić "ne može da se pohvali članovima svoje uže porodice, pa se mora osloniti na ženu". U svakom slučaju, nastavlja se brutalna i opasna legitimizacija napada na porodicu Aleksandra Vučića kao vid političke i ljudske borbe protiv njega. Na kraju, samo konstatacija - žao mi je što su ovo napravili od dnevnog lista Danas. Onakav kakav je nekada bio, danas bi Srbiji bio najpotrebniji - rekla je Brnabić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Minja

28.08.2021 08:55

Mozda bi trebalo da tuce svoju zenu kao sto radi jedan od opozicionih lidera, i svoja tasta, pa onda da ga velicaju po tajkunskim novinama.

Odgovori 14 3
Bojan 84

28.08.2021 14:49

Pravi borci i igraci ne igraju prljavo, ovi niski udarci samo govore o njima jer ipak ako je ista svetinja onda je to porodica !

Odgovori 11 1
Tija

28.08.2021 20:12

Sramno i bestidno ponasanje opozicije koja gubi kompas.

Dragan

28.08.2021 23:28

Ko ne poštuje tuđu porodicu ne zaslužuje da predstavlja i svoju.