BRNABIĆEVA UPUTILA MOLBU OPOZICIJI: Pomozite nekom drugom, mi smo se jedva spasili od vašeg znanja!

Autor: Republika

Vesti

09.08.2021

13:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Premijerka Srbije Ana Brnabić oglasila se na svom Tviter nalogu, a u svojoj objavi je uputila molbu opoziciji.

Foto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ

Ana Brnabić

Premijerka Brnabić oglasila se na svom Tviter nalogu povodom izjave Đilasovog sledbenika Dušana Nikezića koji je optužio vlast da stvari radi na pogrešan način.

Brnabićeva je na lep i kulturan način uputila molbu opoziciji koja se sada setila države i naroda, dok su isti ti "dušebrižnici" pokrali Srbiju na čelu sa tajkunom Draganom Đilasom.

- Đilasov Nikezić priča o "politici siromaštva" i prezaduživanju. Ekspertizu pokazao od 2008-2012. kada je u timu DS-Đilas ubio budžet deficitom koji je sa -2,5% otišao na -6,4%, a nezaposlenost sa 13,6% na preko 25%. Pomozite nekom drugom, mi smo se jedva spasili od vašeg znanja. - objavila je Ana Brnabić.

 

 

Dušan Nikezić, predsednik Resornog odbora za privredu i finansije Stranke slobode i pravde, ranije je optužio vlast da radi stvari na pogrešan način. Povodomnjegove izjave oglasio se i Siniša Mali.

- Ne znam kako Dušan Nikezić uopšte ima obraza da kaže da ova vlast radi stvari potpuno pogrešno. Da li je pogrešno to što smo u prvoj polovini ove godine imali rast BDP u iznosu od oko 7,5 odsto? Da li je pogrešno što prosečne plate, penzije i minimalna zarada konstantno rastu? Da li je pogrešno što je javni dug, o kome Nikezić toliko voli da izmišlja, ispod 60 odsto? - upitao je Siniša Mali, prenosi Alo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading